İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KOTO’nun komite başkanları İstişare toplantısında buluştu

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, komite başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Komite başkanlarının görüş ve önerileriyle zenginleşen toplantıda, sektör meclisleri, odanın fuar çalışmaları ve projeleri konuşuldu

KOCAELİ

Kocaeli Ticaret Odası’nın en önemli istişare organı olan komitelerin başkanları, güncel konuları görüşmek üzere düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Şen, Cafer Kozluca, Zihni Yılmaz, Halil Baylam, Yusuf Ziya Uludüz, Hasan Kanca ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya, 21 komitenin başkanı katıldı.

GÜNDEM MADDELERİ

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Başkanı Necmi Bulut, komitelerle istişarenin önemine ve etkili sonuçlarına vurgu yaparak, gündem maddeleri ile ilgili bilgi verdi. “Komite başkanlarımızla istişareyi çok önemsiyoruz. Gerek üyelerimizin gelişen şartlar altında ortaya çıkan yeni sorunlarının değerlendirilmesinde gerekse odamızın çalışmalarının şekillenmesinde komite başkanlarımızın değerli görüşleri çok önemlidir” diyen Başkan Bulut’un akabinde Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Bedel, okulla ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

SEKTÖR MECLİSLERİ ÖNEMLİ 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde sektörel gelişmeyi teşvik etmek amacıyla oluşturulan Türkiye Sektör Meclisleri’nin önemine vurgu yapan ve komiteleri Sektör Meclisleri ile bir araya getirmeyi amaçladıklarını da ifade eden Başkan Bulut, “2016 itibariyle sayısı 61’e yükselen TOBB Sektör Meclislerimiz, ekonomik sektörlerimizi tüm boyutlarıyla mercek altına alıyor ve sektörel yol haritalarının çizilmesine önemli katkılar sağlıyor. Bu noktada karşılıklı olarak önemli kazançlar sağlayacağımızı öngörüyoruz” dedi.

İDEV 2018 FUARI HAZIRLIKLARI

Kocaeli’nin tüm dinamiklerinin yakından takip ettiği ve desteklediği 2018 İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nın hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyleyen Başkan Bulut, komitelerden gelecek olan fikirlerin de fuarın şekillenmesinde önemli olduğunu söyledi. Komite başkanları ortak görüşle: Fuarın bu yıl ilçelerde ve civar illerde daha çok tanıtılması görüşünü bildirdi. Başkan Bulut, bunun öncelikli hedeflerinin olduğunu söyleyerek, fuarın tanıtımına bu yıl Odanın da koordinasyonunda kurulacak bir ekiple ağırlık vereceklerini ifade etti.