İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Sektörel Mert Optik'ten sert yanıt

Mert Optik'ten sert yanıt

İzmir’in gözlük devi olarak tanınan, aynı zamanda İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Mert Pala, hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu dile getirerek, “Burada işimin başındayım” dedi.

Birçok mağazasıyla sektörün önde gelen kuruluşu Mert Optik’in Genel Müdürü ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Mert Pala, tüm ticari haklarını ve mal varlığını satarak yurt dışına çıktığına ilişkin ortaya atılan iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Pala, “Böyle bir haberin kaynağında muhtemelen bizden reklam isteyen fakat umduğunu bulamayan ve gazetecilik mesleğinin itibarına zarar veren birileri var. Kuzey Kıbrıs’ta olduğum söylenmiş. Evet yıllardır Kuzey Kıbrıs’tayım. İzmir’e buradan sık sık gelip giderek işlerimi düzenliyorum. Birkaç ödeme için fedakarlık yaparak elden bir mal çıkarmamın ardından üstüme bu şekilde gelinmesine anlam veremedim. Ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde huzurlu bir hayatı seçtim. Tekrar ederek söylüyorum. Hiçbir yere kaçmadım. Her hafta İzmir’e gelip gidiyorum ve işimin başındayım. Hatta İzmir’e gelişlerimi de İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun toplandığı günlere denk getiriyorum. Benim ve firmam aleyhine yazılı basında yer alan asılsız haber ile ilgili yasal işlemler başlatıldı, gereği neyse yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

İzmir’in güzide basın mensupları ve yöneticileri olduğunun altını çizen Pala şöyle devam etti; “Ancak her sektörde olabileceği gibi maalesef bu sektörde de yanlış kişiler olabiliyor. Çıkarlarına ters düştüğü için bu tür yalan ve itibar sarsıcı haberlerin kolayca yayınlanmasını kınıyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *