İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Sektörel Sakarya’da öğrenci evi ticari alan satışları başladı

Sakarya’da öğrenci evi ticari alan satışları başladı

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın, Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışına başlandı.



Erkanlı Holding’in Sakarya’da yer alan yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın ticari alan satışlarına başlandığı açıklandı. Verilen bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi’nin yakınında konumlanan dünyanın en büyük öğrenci evi projesi olma özelliği taşıdığı belirtilen projedeki ticari alan satışlarında ön talep süreci tamamlandı. Büyüklüğü 144 ile 220 metrekare arasında değişen 10 adet alanın talep toplama sürecinde büyük ilgi görüldüğü kaydedildi.

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Sakarya’da üniversitenin hemen yanı başında konumlanan ve bölge için yeni bir yaşam alanı olması beklenen projeye özellikle uluslararası markaların büyük ilgi gösterdiğini belirtti.



"Sakarya’nın yeni buluşma noktası olacak"

Söz konusu projede ticari alan satışlarını kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini dile getiren Karayel, "Türkiye’de son dönemin en kazançlı ticari alanlarını bugün itibariyle satışa açıyoruz. Ön talep süreci tamamlanan ve yoğun ilgi gören Univa Sakarya’nın ticari alanları, alırken kazandıracak bir modele sahip. 100 bin öğrencili Sakarya Üniversitesi’nin yanı başındaki projemiz, 2 bin 424 yatak kapasitesiyle dev bir potansiyelin ortasında konumlandırıldı. Proje, şehirdeki tüm öğrencilerin buluşma noktası olacak ve Sakarya’ya çok büyük değer katacak" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *