İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SATSO 7. Meslek Komitesi sektör temsilcileri ile bir araya geldi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu iklimlendirme sistemleri ve sıhhi tesisatçıların oluşturduğu 7. Meslek Komitesi sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

SAKARYA

Meslek Grubu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltılı tanışma ve kaynaşma toplantısının ev sahipliğini Komite Başkanı Emre Şahin, 7. Meslek Komitesi’nden Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş,  Komite Başkan Yardımcısı Seydullah Öz, Komite Üyeleri Ali Candan, Ahmet Cihan yaptı.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını 7. Meslek Komitesi Başkanı Emre Şahin yaptı.

Şahin konuşmasında üyelere yönelik yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek üyelerin ihtiyaçları ve kendilerini geliştirmeye yönelik eğitim, seminer, program ve etkinliklere ağırlık vermeyi hedeflediklerini belirterek yeni dönemin başarılı ve hayırlı bir şekilde geçmesini temenni etti.

Komite Başkanı Emre Şahin’in ardından konuşan SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, yeni dönemin SATSO camiasına hayırlı olmasını dileyerek üyelerden, komitelere, komitelerden meclis ve yönetime kadar uzanan bir başarı silsilesi oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Yönetim Kurulu Üyesi Çatalbaş, 7. Meslek komitesinin önceki süreçlerde olduğu gibi aynı disiplin ve hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam edeceğine inandığını ifade etti.

Üyelerin bir araya gelerek istişare yapma fırsatı bulduğu toplantıda sektörel sorunlar ve görüş alışverişinde bulunuldu.