İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Sektörel Sektör Temsilcilerinden Davut Polat’a Tam Destek

Sektör Temsilcilerinden Davut Polat’a Tam Destek

Sakarya Ticaret Borsası 1. Meslek Komitesinden aday olan Davut Polat önceki akşam sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda sektörün önde gelen isimleri Polat’a ve listesine tam destek verdiklerini açıkladı.

SEKTÖRÜN AĞIR TOPLARI
Sakarya Ticaret Borsası’sında Canlı Hayvan, Ham Deri, Et ve Et Ürünleri Toptan Ticareti ile ilgilenen firmaların yer aldığı 1. Meslek komitesinde Beyaz Liste ile aday olduğunu açıklayan Davut Polat, önceki akşam düzenlediği yemekli toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantının ev sahipliği Polat yaparken toplantıya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç, Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Levent Büyükdemir, Sakarya Besiciler Odası Başkanı Halit Karaduman, Sakarya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir, Adapazarı Kırmızı Et Birliği Başkanı Cimşit Berke, Adapazarı Kasaplar Temin Tevzi Kooperatif Başkanı Fatih Pehlivan, Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Demir, Ferizli Süt Birliği Başkanı Hasan Çakır, Karasu Süt Birliği Başkanı Yusuf Civelek, Akyazı Süt Birliği Başkanı Hüseyin Kurt, Sakarya Ticaret Borsası Meclis Üyesi Kenan Akcan katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Düzenlenen toplantıda konuşan Polat, “Bugün burada bir araya geldiğimiz çok değerli insanlara teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, sektörümüzün sorunlarının çözümünde daha aktif görev almak için çıktığımız bu yolda şahsıma gösterilen destekten dolayı onur duydum. Amacımız, sektörümüzü Sakarya Ticaret Borsamızda en iyi şekilde temsil ederek üyelerimizin sesi olmaktır” dedi.

TAM DESTEK
Toplantıya katılan sektör temsilcileri ve başkanların tamamı 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Beyaz Listeden sandığa gidecek olan Davut Polat ve ekibine tam destek verdiklerini açıkladı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *