İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“15 Temmuz destanını yazanların cesareti hafızalara, yüreklere ve tarihe ilelebet nakşolmuştur”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sarıeroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi “15 Temmuz Hain Darbe girişimine karşı aziz milletimizin gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferimizin üçüncü yıl dönümünde, o karanlık gecede vatanımıza, birliğimize ve demokrasimize sahip çıkan tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.

15 Temmuz destanını yazanların cesareti ve yiğitliği hafızalara, yüreklere ve tarihe ilelebet nakşolmuştur.

Milletimiz, 15 Temmuz akşamı devletin silahını, tankını kendi halkına doğrultan, kendi vatandaşına kurşun yağdıran,  milletine ihanet eden hainlerin darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm Türkiye’de sokaklara çıkarak, tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper ederek engellemiştir.

Milletimiz vatanına, birlik, beraberliğine, demokrasiye, iradesine göz dikenlere en büyük cevabı vermiştir.

Milletimiz cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun halen diri olduğunu göstermiştir.

Aziz Milletimizin desteği ile 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda daha güçlü ve daha kararlı adımlarla yürümeye; Demokrasimizi ve ekonomimizi geliştirerek, istiklalimize ve istikbalimize sıkı sıkıya sahip çıkarak ülkemizi daha da güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Şehitlerimizin kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edecek hatıralarını gelecek nesillere aktaracak 15 Temmuz’u unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz akşamı destan yazan aziz milletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Vatanımız, bayrağımız, ezanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine baş sağlığı, gazilerimize hayırlı, uzun ömürler diliyorum.”