İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Adaletin hâkim olması için “EVET” diyeceğiz’

Türkiye’nin güçlenmesi ve daha söz sahibi bir ülke olması için mutlaka sandığa gidilmesi ve “Evet” yönünde karar verilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan İspiroğlu, verilecek her “Evet” oyunun ülkeyi daha aydınlık ve istikrarlı yarınlara taşıyacağını kaydetti.

SAKARYA – Karasu / Karasu Belediyesi
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Küçük Karasu Mahallesi sakinleriyle buluşarak 16 Nisan’da “Evet” tercihinin ne kadar önemli olduğunu ve referandumda oylanacak maddelerin içeriği hakkında bilgi verdi.

16 Nisan’da gerçekleşecek halk oylamasının Türkiye için, Cumhuriyet tarihinden itibaren en önemli seçim olacağını belirten Başkan Mehmet İspiroğlu; “Birçok defa anayasa değişikliği yapıldı, Ülkemiz birçok defa seçim heyecanı yaşadı ama emin olun ki siyasi tarihimize dönüp baktığımızda gerçekleştirilmiş olan seçimlerin en önemlisi 16 Nisan halk oylaması olacağını göreceksiniz” dedi.

Tüm dünyaya adaletle hükmetmiş bir neslin ve gittiği her yerde doğruyu ve huzuru haykırmış dedelerin torunları olduğumuzu vurgulayan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Dedelerimiz Asya’dan Avrupa’ya geniş bir coğrafyaya hüküm ediyordu ve bunu yaparken de gittikleri her yere huzuru, adaleti, merhameti götürüyorlardı. Zalimlerin mazlumları ezmesine asla izin vermiyorlardı. Bizler de 16 Nisan’da Türkiye’de sarsılmaz bir huzurun, adaletin ve hoşgörünün hâkim olması için “EVET” diyeceğiz” dedi.