İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ali İhsan Yavuz: Vaat Siyaseti Yapmıyoruz

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ” Vaat siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Bizler için siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir.” dedi.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Acil Durum Hastanesi, Büyükşehir Yatırımları ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ni gerçekleştirdikten sonra Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması’na katıldı. Yoğun geçen yurtdışı programı sonrası Sakarya’ya gelen Cumhurbaşkanına AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Yavuz yaptığı paylaşımda “Sayın Cumhurbaşkanımız, yoğun geçen yurtdışı temasları sonrası ayağının tozuyla şehrimize teşrif ettiler. Toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar lirayı bulan 203 projenin toplu açılışını gerçekleştirdiler. Demokrasi Meydanı’ndaki açılış töreni akabinde Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması’ ile dolu dolu bir gün geçirdik.” diye kaydetti.

MİLLETİN HİZMETKÂRIYIZ

Siyasetin ülke için eser üretmek olduğunu vurgulayan Yavuz “2002’den bugüne tam bir ‘Milletin hizmetkârı’ anlayışıyla ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz. Vaat siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Bizler için siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir. Milletimizle gönülden gönüle giden görünmez köprüler inşa ettik ve buradan aldığımız güçle Türkiye’miz ve Sakarya’mız için hizmet bayrağını en yükseğe taşıma anlayışıyla çalışmalarımızı daha büyük bir gayretle sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. 

20 YILDA TOPLAM 42 MİLYAR YATIRIM

Sakarya’ya son 20 yılda toplam 42 milyar lira tutarında yatırım yapıldığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz “Sakarya’ya son 20 yılda toplam 42 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Ama bunu yeterli görmüyoruz. Şehrimizi her alanda kalkındırmak, geliştirmek, büyütmek için gece gündüz çalışarak bizlere duyulan güvene layık olmaya gayret ediyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı daim eylesin. Dün açılışını yaptığımız yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

CUMHURBAŞKANIMIZ SAKARYA’YI HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Açılışı yapılan yatırımların gururunu yaşadıklarını kaydeden Yavuz “Şehrimize kazandırdığımız bu yatırımların gururunu yaşatan, Sakarya’yı hiç yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Rabbim başımızdan eksik etmesin, Allah onu iki cihanda aziz eylesin. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte şehrimize teşrif eden Cumhurbaşkanı Yardımcımıza, genel başkan yardımcılarımıza, bakanlarımıza, güvenlik güçlerine, medya mensuplarına ve teşkilatımızın her ferdine ve davamıza omuz vermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın