İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Başkan Ak’tan Seçmene teşekkür

AK Parti Adapazarıİlçe Başkanı Mustafa Ak, 1 Kasım Seçimlerinde alınan başarı dolayısıyla yayımladığı mesajla seçmene teşekkür etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Milletimiz 7 Haziran’dan sonra oluşan tabloyu görerek 1 Kasım Seçimlerinde sağduyulu davranarak oyunu istikrardan ve güvenden yana kullandı.” diyerek mesajına başlayan Başkan AK, teşkilatların özverili çalışmasına değinerek şunları söyledi

“7 Haziran’dan sonra teşkilatımız çalışmalarına ara vermeden devam etti. Erken seçim tarihinin belli olmasından sonra gece gündüz demeden ilçemizdeki tüm mahalle ve sokakları dolaşarak halkımıza AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini anlattık. Bu süreçte İlçe Kadın Kollarımız ve ilçe Gençlik kollarımız bizlere tüm çalışmalarımızda eşlik etti. Ülkemiz için, istikrar için bizimle birlikte gecesini gündüzüne katan tümteşkilat mensuplarımıza, destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza, yüksek bir oyla hem ilçemizde hemde ilimizde bu sonuçları almamızı sağlayan tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.