İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Siyaset Başkan Büyükakın: Dilovası ile gönül gönüleyiz

Başkan Büyükakın: Dilovası ile gönül gönüleyiz

KOCAELİ - Dilovası’nda esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Büyükakın, “İlçemiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Annelerimiz, kızlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, engellilerimiz ve kıymetli büyüklerimiz için çalışıyoruz. Biz Dilovası ile gönül gönüleyiz. Dilovası’nın, yani hemşerilerimizin hizmetkarıyız” dedi. 

Şehrin her noktasıyla yakından ilgilenen, eser ve hizmet anlayışıyla çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası ilçesinde esnaflara bereketli işler dilerken, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. AK Parti Kocaeli İl Başkan Mehmet Ellibeş, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Şehrimizin her caddesinde, her sokağında, her metrekaresinde izimiz var; emeğimiz var, eserimiz var. Biz eser ve hizmet kadrolarıyız. Dilovası içinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Annelerimiz, kızlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, engellilerimiz ve kıymetli büyüklerimiz için çalışıyoruz. Biz Dilovası ile gönül gönüleyiz. Dilovası’nın, yani hemşerilerimizin hizmetkarıyız” dedi. 

“HALKIMIZ İSTİYOR BİZDE HİZMET VE ESER ÜRETİYORUZ” 

“Her gün bir başka güzel ilçemizde; şehrimizin her köşesini kuşatacak şekilde çalışmaya devam ediyoruz” vurgusu yaparak Dilovası’nda ki esnaf ziyaretinin ardından değerlendirmelerine devam eden Başkan Büyükakın, “Bugüne kadar ürettiğimiz her eserde çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı velhasıl milletimizi düşündük. Aslında her eseri milletimizle birlikte inşa ettik. Dilovası’nın kadir şinas ve gönlü büyük insanları, her fırsatta ilçemize geldiğinde bizlere yoğun ve samimi bir ilgi gösteriyor. Göreve geldiğim ilk andan itibaren Dilovası ile yakından ilgilendim. Her projesini özel takip ettim. Sahadan gelen talepler vardı. Kömürcüler OSB’nin kapatılması isteniyordu, bizde gerekeni yaptık. Milletimiz dua ediyor. Saolsunlar. Şunu da özellikle vurgulamak isterim. Türkiye'nin tüm kazanımlarında emeği, katkısı, alın teri ve imzası olan milletimizdir. Halkımızın ta kendisidir. Halkımız istiyor bizde hizmet ve eser üretiyoruz” şeklinde konuştu. 

“KOCAELİ İÇİN DİLOVASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM” 

Dilovası halkının sahille daha çok buluşması için yeni adımlar attıklarını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Hemşerilerimizin isteklerini bir bir yerine getiriyoruz. Aslında biz büyük bir gönül seferberliğindeyiz. Kocaeli’nin her karışında hizmet her gönlüne nakşetmek istiyoruz. Bunu da gerçekleştiriyoruz. Dua ordularımız her geçen daha da çoğalıyor. Bizlere Allah razı olsun dendiğinde çok mutlu oluyoruz. Tüm ekiplerimizle ve teşkilatlarımızla bir hizmet rüzgârı estiriyoruz. İlk günkü heyecanla çalışıyor, gayret ediyoruz. Hemşerilerimize her fırsatta daha güzelini nasıl yapabiliriz diye soruyor, talep ve önerileri alarak yolumuza devam ediyoruz. Her günümüze "Allah'ım işlerimizi hayırlı ve bereketli eyle!" diyerek başlıyoruz. Bu düsturla hareket ediyoruz. Kocaeli için Dilovası için çalışmaya devam” diyerek açıklamalarını tamamladı.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *