İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erman Aydıngün CHP Nilüfer İçin Adaylığını Açıkladı

Hep birlikte beraberce diyerek yola çıkan Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün, Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday açıklama töreninde önemli projelerini açıklayan Aydıngün, alanlara ineceklerini belirterek “Sadece seçim zamanları değil! Sürekli sokaklarda, meydanlarda, kırsal alanlarda olacağız. Nilüfer’de yaşayan herkesi tek tek dinleyeceğiz. Sorunlara hep birlikte çözüm bulacağız” dedi.

BURSA

Kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi’nde Nilüfer İlçe seçimleri yaklaşıyor. 5 Ocak 2020 Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde resmi adaylık açıklamasını yapan ilk isim Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün oldu. CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen aday tanıtım etkinliğine partililer yoğun katılım gösterirken, Erman Aydıngün ilçe binasına alkışlar eşliğinde giriş yaptı. Konuşmasında parti içindeki birlik ve beraberliğe vurgu yapan Aydıngün, yenilikçi bir birliktelik gerektiğini ifade ederek, “Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden hepimiz bir bütün olacağız. Önceliğimiz birlik, beraberlik ve biz olmak. Vizyonumuz hep bir adım önde olmayı sağlamak. Niyetimiz hepimize yenilikçi, çözüm üreten, şeffaf, raporlayan ve ulaşılabilir yönetim anlayışı sunmak. Nilüfer için hep birlikte, daha da ileriye gideceğimiz bir dönem için geliyoruz. Nilüferimizde, partimizi hep birlikte ve beraberce yönetmek adına onurlu bir yola çıkıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan, Türkiye’nin 96 yıllık dev çınarı Cumhuriyet Halk Partimizin Nilüfer İlçe Başkanlığına aday olduğumuzu ilan ediyorum. Biliyoruz ki bu bir ekip işi. Gücümüzü sevgiden alacak, yepyeni bir yönetimle yola çıkıyoruz. İşte tam da bu nedenle herkese dokunabilecek, toplumun genelini kapsayacak, her birinin farklı akademik yetkinlikleri, her birinin farklı uzmanlıkları bulunan pırıl pırıl bir yönetim oluşturduk” dedi. Erman Aydıngün konuşması sırasında görevde bulunacakları süre boyunca, örgütü yarı yolda bırakmamak için başka bir yere aday olmayacağının sözünü vererek imzaladığı noter belgesini gösterdi.

-SALONLARDAN ÇOK ALANLARDA OLACAĞIZ

Alanlara çıkacaklarının altını çizen CHP Nilüfer İlçe Başkan Adayı Erman Aydıngün,”Bir bölgede sorun varsa tüm örgütümüzle halkımızın yanında olacağız. Orada ciddi bir kamuoyu baskısı oluşturarak olumsuz durumları bertaraf edecek, bölgede yaşayanların isteklerine kavuşması için öncülük edeceğiz. Toplumsal sorunlara alanda müdahale edeceğiz. Tepkimizi hep birlikte, güçlü bir birliktelikle göstereceğiz. Yine beraberce konuşarak planladığımız çözüm önerilerimizi anlatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı artık salonlardan daha çok sokaklarda vatandaşıyla birlikte olmaya geliyor” ifadelerini kullandı.

-ÖLÇÜMLEME SİSTEMİ GELİYOR

Ölçümleme sistemini faaliyete geçirmeyi amaçladıklarının altını çizen Erman Aydıngün, “İlçemiz genelinde bulunduğumuz durumu görmek için belirli periyotlarla anketler düzenleyeceğiz. Hangi mahallede ne sorun varsa ya da oy oranımızın düşük olmasındaki neden neyse sorunu hemen çözümlememiz gerekiyor. Sorunu belirleyip eksik olduğumuz yerlere daha fazla ağırlık vereceğiz. Ayrıca seçim dönemlerinde sandık ve bina sorumlularımızdan ıslak imzalı tutanakların haricinde rapor talep edeceğiz. Elimize gelen raporları değerlendirip eksikliklerimize çözüm arayacağız. Ayrıca bu raporları il başkanlığımıza ve genel merkezimize ileteceğiz” dedi.

 -GENÇLER ÖNCÜLÜK EDECEK

Gençliği önemsediklerini vurgulayan Aydıngün, “Geçmiş dönemlerde belirli nedenlerle rafa kalkan mevcut temsilciliklerimizde “Mahalle Gençlik Temsilcisi”nin gençlik kollarımızdan bağımsız ve kopuk olmamak koşulu ile bulunmasını amaçlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ailelerinin zor çabalar ile verdiği harçlık veya düşük ücretler nedeni ile uzak bölgelerdeki gençler ilçe binamıza gelmekte zorluk yaşayabiliyor. Ayrıca mahalle temsilcilikleri gençlerin siyasal alana daha çabuk alışabilecekleri mecralar. Genç üyeler bildikleri bir ortam olan ve ayrıca tecrübeli üyelerimizin deneyimlerinden yararlanabilecekleri mahalle temsilciliklerinde politika yaşamına alışma sürecini güvendiği alanda tamamlayabilirler” ifadelerini kullandı.