İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İnci ‘Haydi, Sakarya, gücümüze güç katalım’

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Ferizlilerle buluştu.

İnci “ Vatandaş, AK Parti’den memnun, bu durum, vatandaşlarımızın teveccühü ile istikrarın devam etmesi yönünde tercih kullanacaklarını gösteriyor”
Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Ferizli’de büyük bir sevgi ile karşılandı. Ferizlispor’un forma hediye ettiği İnci, Ferizli’ye hizmet sözü verdi.
Ferizli Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıya, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, Kadın Kolları Başkanı Nuran Muzaç, Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Başkan ve partililer katıldı.

Gücümüze güç katalım
AK Parti Ferizli Teşkilatı ile kahvaltıda buluşan Ali İnci, Türkiye’nin çok zor şartlardan bugünlere geldiğini kaydederek “Biz AK Parti Teşkilatları olarak Genel Merkezimizden en sondaki mahalle teşkilatlarımıza kadar var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023 Türkiye’si ve bunun için de el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Bugüne kadar kurulan hükümetlerde yaptığımız hizmetleri bu memlekette gerçekleştirdiğimiz dönüşümleri anlatmakla bitiremeyiz. Şimdi önümüzdeki süreçte Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim var. Anayasayı değiştirmek için seçmenlerimizin önemli bir desteğine ihtiyacımız var. Atalarımız canlarını kanlarını vererek aldıkları bu memleketi, geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağız. Çocuklarımızın geleceği için, Ülkemizi hep birlikte daha ileriye taşıyalım, 400 milletvekili ile meclise girelim, haydi Sakarya gücümüze güç katalım “ Dedi.
Kahvaltı sonrası, Ali İnci’ye, Ferizlispor tarafından “ Ali İnci “ yazılı forma hediye edildi. İnci daha sonra esnafları tek tek gezip destek istedi. İnci, genç bir çiftin nikah törenine de katılarak mutluluklar diledi. Ferizli’de sevgi ile karşılanan İnci, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.