İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Siyaset Keleş 'CHP’nin dostları' sorusuna cevap verdi

Keleş 'CHP’nin dostları' sorusuna cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Geyve’de gerçekleştirilen İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısında, CHP’nin dostlarını saydı.

Sakarya’nın ilçerinde ziyaretler gerçekleştiren CHP Sakarya İl Başkanlığı Geyve ve Arifiye’de İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısı ve İlçe Danışma Kurulu toplantılarını gerçekleştirdi. İlçe örgütlerinde yapılacak çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin atılacak adımlar hakkında planlamaların yapıldığı toplantıda CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, bir vatandaş tarafından kendisine iletilen “CHP’nin dostları” sorusuna cevap verdi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak şehrin her bölgesinde vatandaşın sorunlarını ve isteklerini dinleyerek, genel merkeze ilettiklerini hatırlayan Başkan Keleş, Gara’da şehit olan 13 vatandaşımızı da unutmadı. Keleş’in ifadeleri şu şekilde:

“TERÖRLE YAN YANA YÜRÜYENLER HİÇ DEĞİLDİR”

Maalesef anlamı sevgi olan bir günde acı bir olayla içimiz yandı. Gara’da 13 vatandaşımızı şehit verdik. Henüz onları son yolculuğuna uğurlamamıştık ki, Rize’de Cumhurbaşkanı’nın da katıldığı bir kongrede, çekinerek de söylesem ‘utanç’ verici birtakım gelişmeler oldu. Öncelikle bu noktada bizlerin dostlarımız kimdir derken, hükümetin de dost görünüşünün altında neler yaptığına dikkat etmek lazım. Öte yandan uzun zamandır partimizin dostları üzerinden açıklamalar yapılmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir İl Başkanı olarak şunu söylemek isterim ki; bizim dostlarımız Kuva-yi Milliye ruhunu benimseyenlerdir. Bizim dostlarımız asırlar boyu dalgalanan, üzerinde şehitlerimizin kanını taşıyan ay yıldızlı bayrağımıza saygı duranlardır. Bizim dostlarımız, ‘Mevzubahis vatanda, gerisi teferruattır.’ diyebilenlerdir. Milletin dualarıyla, Cumhuriyet’in ilkeleriyle, yurttaşının haklarını korumak için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostları; toprağa tohum eken çiftçidir, üreten işçisinin hakkını en iyi şekilde veren sanayicidir, hemşehrisini işine gücüne taşıyan servis şoförüdür, kantincidir, bugün Gara’da kahramanca mücadele eden Mehmetçik’tir, hemşiredir, işportacıdır. Ama asla Cumhuriyet’in değerlerine saldıranlar, ülkemizin kılcal damarlarına sızmaya çalışanlar ya da din ile yurttaşını kandırmaya çalışanlar değildir. Terörle yan yana yürüyenler hiç değildir.  

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN DOSTU CUMHURİYET’İN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKANLARDIR”

Bugüne milletim ve vatanım için çalışıp ve mücadele ederken, yurttaşının dertlerine ve sorunlarına çözmek ararken tek dostum, bizimle beraber yurttaşın ve esnafın dertlerine çözüm arayanlar, onların sorunlarına vakıf olanlardır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostu millettir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dostu Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkanlardır.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *