İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mevcut Muhtarlar Derneği’nden Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve Yönetimini makamında ağırladı.

KOCAELİ – Kartepe
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve geldiği günden bu yana kendisine ilke edindiği, şeffaf ve birlikte yönetim modeli çerçevesinde, birlikte yönetimin en önemli yapı taşlarından biri olan muhtarlarla sık sık bir araya geliyor.  Son olarak Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği yönetimini makamında ağırlayan Başkan Üzülmez, projeler, yatırımlar ve mahallelerdeki çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Üzülmez : Aynı sorumluluğu hatta fazlasını taşıyorum

İlk günden itibaren geleceğin Kartepesini inşa etmek adına ilçeyi belde kültüründen kent kimliğine taşımak için yoğun çaba harcayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşa hizmetin yerelde başladığını ve hizmetlerin vatandaşa götürülmesi noktasında muhtarlarımızla iş birliğinin çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Halka hizmet noktasında vatandaşa adaletli davranmanın ve koordineli çalışmanın öneminin de altını çizen Başkan Üzülmez; “Nazik ziyaretiniz için öncelikle teşekkür ederim. Sizin sorumluluk sahanız, sizin yolunuz, kaldırımınız, asfaltınız, nasıl sizin mahallenize karşı sorumluluğunuz var ise ben de aynı sorumluluğu kat kat hisseden bir makamdayım. Hepimiz belli bir amaç için yola çıktık, amacımız ve yolumuz aynı. Siz kendi mahallenizde yapılan bir hizmet bittikten sonra nasıl mutluluk duyuyorsanız, ben de kat kat mutluluk duyuyorum. Siyaseten faklı düşüncelere sahip olabiliriz, bunlar bizim çeşitliliğimiz, bunlar bizim renkliliğimiz, bizim zenginliğimiz. Zaten hep aynı tip insanlar olsa farklı fikirlerin ortaya çıkardığı güzellikler oluşmaz. Farkı fikirlerle istişare edilerek doğruya daha kolay varılır. Demokrasinin gereği ve güzelliği de budur” dedi.

Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu kendilerini makamında kabul eden Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini sunarken dernek Başkanı Mete Karakuş da, “Son haftalarda mahallelerimizdeki çalışmalar gözle görülür düzeyde ivme kazandı. Koordinasyon ve iş birliği noktasında bizler de belediyemizin çalışmalarına destek veriyoruz. Dediğiniz gibi amacımız ortak, mahallelerimizdeki yaşam kalitesinin arttırılması ve komşularımızın memnuniyetini görmek. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için mahalle sakinlerimiz adına da teşekkür ediyoruz” dedi.