Marmara Basın Siyaset Taşkent'ten o açıklamaya cevap geldi

Taşkent'ten o açıklamaya cevap geldi

CHP İl Başkanı Ayça Taşkent, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin,yerel basında yer alan,CHP’nin seçim beyannamesi hakkında,’’Bunların vaatleri,şaka gibi’’açıklamalarına cevap verdi.

Başkan Taşkent,seçim çalışmaları sırasında,iktidarın ne yaptığından çok CHP’nin neler yapacağından bahsetmeye yönelik bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek,’’Biz ısrarla,CHP iktidarında,insanlarımızın yüzünün gülmesi için neler yapacağımızı anlatmaya çalışırken,iktidar partisinden CHP’nin seçim beyannamesi hakkında açıklama üstüne açıklama gelmektedir.Son olarak Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de buna benzer açıklama yapmıştır.Oysa biz İktidar Partisi mensuplarından Sakarya için neler yapacaklarını,ne gibi projeleri olduğunu anlatmalarını beklemekteyiz.Onlarsa,CHP’ye laf yetiştirme derdindeler.’’dedi.

Sayın Dişli, "şaka gibi olan" emekliyi 1000 TL’nin altı maaşa mecbur kılan iktidar. 

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin açıklamasında yer alan,’’Şaka gibi Vaatler’’ kısmına da değinen İl Başkanı Taşkent, "Sayın Dişli, şaka gibi olan CHP’nin seçim beyannamesi değil. Şaka gibi olan yıllardan bu yana emekliyi 1000 TL’nin altında maaşla yaşamaya mecbur kılan iktidar. Madem CHP’nin seçim beyannamesi sizler inandırıcı gelmiyor, her fırsatta her ortamda neden bu seçim beyannamesini bütün iktidar mensupları konuşuyor. Bunu da kamuoyunun dikkatine sunuyoruz’’dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *