İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Tüm gücümüzü seferber ederek, gece gündüz çalışacağız’

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘kolları sıvayarak başladığım bu önemli görevin hakkını vermek ve büyük ustamızın güvenini boşa çıkartmamak için ekibimizle mini bir toplantı yaparak görevimize başlamış olduk’ dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ‘AK Parti’nin dünkü 6. Olağan Kongresi çok yüksek katılımlı ve çok coşkuluydu. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği yüksek dozajlı ama bir o kadar net mesajlarla adeta tarihe not düşüldü.

Önce Kongre, sonra MKYK Toplantısı, MYK’nın açıklanması, MYK Toplantısı, bir kısım devir teslim törenlerinin gerçekleşmesi, derken bir güne nelerin sığdırılabileceğini görmüş olduk.

Ben de, son bir yılı Genel Merkez SKM Başkanlığı olmak üzere 7 yıldır görev yaptığım Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevimin ardından, bu sefer Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı göreviyle görevlendirilmiş oldum.

Devir teslim törenini gerçekleştirmenin ardından, kolları sıvayarak başladığım bu önemli görevin hakkını vermek ve BÜYÜK USTAMIZ’ın güvenini boşa çıkartmamak için ekibimizle mini bir toplantı yaparak görevimize başlamış olduk.

Artık “Vazifelerimiz vakitlerimizden çoktur” bilinciyle, tüm gücümüzü seferber ederek, gece gündüz çalışacağız. 7 ay sonraki Yerel Seçimlerde, Sayın Genel Başkanımızın beklentilerine uygun olacak çalışmalar yaparak, elimizden geldiği ölçüde kendisinden yük almaya çalışacağız inş.

Yeni görevimizle ilgili iyi temennilerde bulunan, tebrik, taktir ve dualarıyla bize güç veren tüm dostlara minnettar olduğumu ifade etmek isterim.

Bundan böyle, bütün unsurlarımızla birlikte tüm gücümüzü seferber edeceğiz. Ülkemizin kaderiyle Partimizin kaderinin bir olduğunun farkında olarak, BÜYÜK USTAMIZ’ın gösterdiği hedef doğrultusunda büyük bir azimle çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun’ dedi.