İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türker Ergül’den seçim ziyaretleri

MHP’nin genç siyasetçilerinden Sakarya Milletvekili adayı Türker Ergül seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bayram günlerinde birçok ziyaret yapan MHP Adayı Ergül, Karapürçek İlçesi ile Küçük Esence Mahallerinde çiftçileri ve esnafları ayrı ayrı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ailesinin çiftçi olması, kendisinin de hizmet sektöründe esnaflık yapması nedeniyle hem çiftçilerin hem de esnafların sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Milletvekili Adayı Türker Ergül; “1 Kasım seçimleri MHP Vaktidir. Önce Ülkem, Önce Demokrasi, Önce Millet, Önce Sevda, Önce Gelecek diyen tüm Sakaryalıların oylarına talibiz “dedi.

Çiftçileri tarlasında, esnafları işyerlerinde ziyaret eden MHP’nin genç milletvekili adayı Ergül, ülkenin geleceği açısından bu seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, çalışan herkesin emeğinin karşılığını alacağı, evine ve yuvasına huzurlu bir şekilde gideceği bir Türkiye için MHP kadrolarının göreve hazır olduğunu belirtti. Türker Ergül, “Bu vatanın her karışı, kıymetini bilenin, Ne Mutlu Türküm diyebilenindir” dedi.