İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Türkiye Kendi Silahını Yapan Bir Ülke Hâline Geldi”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, savunma sanayiindeki yatırımları ve yenilikleri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin kendi silahını kendisi yapan bir ülke hâline geldiğini, şimdi de kendi tankını yaparak Türkiye’yi engellemek isteyenlere önemli bir ders vereceklerinin altını çizdi.

Vatandaşlardan bir isteği olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: “Bölmek parçalamak isteyenler, buna gayret edenler var değil mi? Biz her şeyden önce Cumhur İttifakı olarak bir miyiz, onun içinde ne yapacağız? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Öyle bölmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Bakın Yalova’da yolsuzluklar almış başını gidiyordu ve CHP’nin bu belediyesinde bakanlığımız hemen takibatını yaptı ve sonra da görevden alınmasına karar verildi. Ardından da yapılan seçimde Yalova’da AK Partili bir arkadaşımız belediye başkanı oldu.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın birlik, beraberliği ve gücüyle 2023’e ve 2024’e iyi hazırlanacaklarını dile getirerek bunu başarmak için çok çalışmak gerektiğine vurgu yaptı.