İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yavuz “Mağduriyet olmaması için çalışıyoruz”

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın 42. İlçe Danışma Meclisi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

SAKARYA – Adapazarı
AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 42. İlçe Danışma Meclisi AKM’de partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 42. Danışma Meclisine AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, , Koordinatörü 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, 25. Dönem Milletvekili Adayı Diş Hekimi Bilgehan Doğru, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın açılış konuşmasıyla başlayan İlçe Danışma Meclisinde Başkan Ak, 15 Temmuzla ilgili olarak şunları söyledi “Ardımızda bıraktığımız Temmuz Ayı’nda hain bir darbe girişimini yaşadık. FETÖ örgütü tarafından yapılan bu darbe girişimi aziz milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir. Bu darbe girişimi esnafında çok canlarımız yandı, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz. Yaşadığımız bu hain girişime, bu olaylara rağmen Türkiye gelişmeye ve büyük projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Dünya’daki 10 büyük yatırımdan 3’ü Türkiye’de yapılıyor. Ülkemiz, Milletimizin, milli iradenin desteğiyle büyümeye gelişmeye devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Yavuz “Mağduriyet olmaması için çalışıyoruz”

İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, hain FETÖ terör örgütüyle ilgili olarak konuştu. Vekil Yavuz “En son bize darbe vurmak istediler, büyük bir darbe girişimiydi bu. Hem içerden hem de dışarıdan desteklenen büyük bir operasyondu. Son süreçte sürekli bir mağduriyet havası oluşturulmaya çalışılıyor ancak emin olun ki mağduriyet oluşturulmaması için çok ince çalışıyoruz. Bazen kişinin ailesinden sakladığı şeyler yüzünden haksızlık olmuş gibi gösterilmek istense de asla böyle bir haksızlığa izin vermeyeceğiz. Hata olabilir ama bu binde 1’i geçmez, hata varsa düzeltilir.” dedi.

Karaca net konuştu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, FETÖ ile mücadele “Zalime merhamet, mazluma en büyük ihanettir.” diyerek hain terör örgütünün yapılanmasıyla ilgili asla müsamaha gösterilmeyeceğini söyleyerek, 15 Temmuz gecesi Sakarya’da yaşananların tarihe yazılacağına belirterek şunları söyledi.

Teşkilat Başkan Yardımcısı Karaca “15 Temmuz akşamı, Sakarya’da bir tarih yazıldı. Hainler devletin imkânlarını kendi milletini katletmek için kullandı. Kalkışma haberini alır almaz 81 İl teşkilatına haber verdim. Yarım saat için tüm İl Teşkilatları İlçeleriyle birlikte hazır olarak meydanlarda yerini gece yarısından önce aldı. Teşkilatlarımızın bu duruşu sayesinde vatandaşlarımız meydanlara aktı ve milli iradesine sahip çıktı. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında Sokağa çıkan tüm vatandaşlarımızdan partili partisiz ayırt etmeksizin Allah razı olsun. Bundan sonraki süreçte ‘zalime merhamet, mazluma en büyük ihanettir’ vatan birliğine göz dikmiş hainlere merhamet etmeyeceğiz” dedi.