İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Siyaset Yusuf Alemdar : Akyazı’nın güçlü desteği 31 Mart’ta sürecek

Yusuf Alemdar : Akyazı’nın güçlü desteği 31 Mart’ta sürecek

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Akyazı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Akyazı’mız geçtiğimiz seçimlerde Marmara bölgesinde birinci olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Akyazı’mız bu davaya her zaman olduğundan daha güçlü destek verecektir” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ziyaretleri kapsamında Akyazı pazar yeri esnafı, sanayi sitesi esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. İlçede oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Alemdar, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Programlara Akyazı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak katılım sağladı.

Akyazı bu davaya en güçlü desteği verecektir

Ziyaretler sonrası konuşan Alemdar, “31 Mart yerel seçimleri kapsamında şehrimizi adım adım gezerek vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün de bizim için ayrı bir öneme sahip olan Akyazı ilçemizi ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların görüş ve taleplerini dinledik. Akyazı’mız geçtiğimiz seçimlerde Marmara bölgesinde birinci olarak bizlere inanılmaz bir gurur yaşattı. Şimdi ise çok önemli bir yerel seçimin arifesindeyiz. İnanıyorum ki Akyazı’mızın kıymetli insanı bu davaya her zaman olduğundan daha güçlü destek verecektir” diye konuştu.

Başkan Adayı Alemdar çağrısını Akyazı’dan yineledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceği miting programına vatandaşları ve esnafları davet eden Başkan Adayı Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimizi en son ziyaretinde Akyazı’ya gelmişti. Akyazı her zaman olduğu gibi aynı coşku ve heyecanla bu davanın liderini yalnız bırakmamıştı. Şimdi yine büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacağız. Akyazılı hemşehrilerimizi ve tüm vatandaşlarımızı 24 Şubat Cumartesi günü Demokrasi Meydanı’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *