İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Başarıyı hedefleyen tüm sporculara desteğimiz sonsuzdur’

Oryantiring Antrenörü Hilal Duman ve Bolu Merkez’de bulunan çeşitli liselerde eğitim gören öğrenciler tarafından ferdi oluşturulan Oryantiring takımı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Oryantiring Antrenörü Hilal Duman’ın öncülüğünde Bolu Merkez’de bulunan çeşitli okullarda eğitim gören öğrencilerden tarafından ferdi olarak oluşturulan Oryantiring Takımı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 23-28 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Mustafa Karataş 3. Kademe Uluslararası Oryantiring Yarışması’nda ilimizi temsil edecek.

Yarışmalar öncesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret eden antrenör Hilal Duman ve sporcu gençler, Yılmaz’a takımları hakkında bilgiler vererek Antalya’da gerçekleştirilecek yarışma için ulaşım konusunda destek istediler.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da gençlerin isteklerinin yerine getirilmesi talimatı vererek; “Bizler için önemli olan sizlerin kendinize güvenmeniz ve hem sporda hem de hayatta başarılı olmanız. Hepiniz gördüğüm kadarıyla başarılı okullarda okuyorsunuz ve sporda da başarıyı hedefliyorsunuz. Bizim başarıyı hedefleyen tüm sporculara ve gençlere desteğimiz sonsuzdur” dedi.

Antrenör Hilal Duman ve genç sporcular ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.