İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Büyükşehirli kanocular Türkiye Şampiyonu

Büyükşehirli kanocular Türkiye Şampiyonu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, Ordu’da düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Kupası Deniz Kanosu Yarışları’nda takım halinde şampiyon oldu.

Altyapısına verdiği önemin meyvesini şampiyonluklarla alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kano branşında da tarih yazmaya devam ediyor. Büyükşehirli kanocular, Ordu’da düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Kupası Deniz Kanosu Yarışları’nda 1 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek takım halinde turnuvanın şampiyonu oldu.

Türkiye Kano Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve 11-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenen yarışlara 12 takımdan 80 sporcu katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 9 sporcu ile mücadele ettiği yarışlarda, Büyük Kadınlar kategorisinde Simge Kaya birinci, Kardelen Yaranç ise üçüncü sırada yer aldı. Büyük Erkeler’de Alper Akbulut ile ikincilik ve Adem Ergül ile üçüncülük madalyası kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, genel klasmanda ise birinci sırada yer alarak takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *