İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Cedi Osman, Cleveland ile sözleşme uzattı

Cedi Osman, Cleveland ile sözleşme uzattı

Cleveland Cavaliers, milli basketbolcu Cedi Osman’ın sözleşmesinin uzatıldığı açıkladı.

Doğu Konferansı takımlarından Cleveland Cavaliers’ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, takımı ile sözleşme uzattı. Cleveland’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cedi ile çok yıllık bir anlaşma yapıldığı ve politikaları gereği anlaşmanın şartlarının ilan edilmediği ifade edildi.

24 yaşındaki basketbolcu, takımı ile geçtiğimiz sezon 76 maçta 32.2 dakika ortalama ile oynayarak 13.0 sayı, 4.7 ribaund ve 2.6 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

2015 NBA Draftı’nda Minnesota Timberwolves tarafından 31. sırada seçilen Cedi Osman, Cleveland Cavaliers’a takas olmuştu. 18 Temmuz 2017’de Cleveland ile sözleşme imzalayan Cedi, Cleveland ile bugüne kadar 138 karşılaşmaya çıktı ve 9.0 sayı ve 3.5 ribaund ortalamalarıyla oynayarak katkıda bulundu.

ABD basınında yer alan haberlere göre anlaşmanın 4 yıllık olduğu ve Cedi Osman’ın bu anlaşmadan 31 milyon Dolar kazanacağı ifade edildi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *