İstanbul
Hafif yağmur
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Gürespor’dan Namağlup Şampiyonluk Yürüyüşü Sürüyor

Gürespor’dan Namağlup Şampiyonluk Yürüyüşü Sürüyor

TKBL'de lider Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Urla Belediyesi'ni 95-58 yenerek 23 maçlık namağlup serisini devam ettirdi. Takım, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı ve taraftarlara teşekkür etti. Geriye kalan maçlarda da hedeflerine odaklanarak yoluna devam edecek.

TKBL 23. Hafta karşılaşmasında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Urla Belediyesi’ni 95-58 mağlup ederek namağlup serisini 23 maça çıkardı. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) şampiyonluk hedefiyle yoluna yenilgisiz devam eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 23. hafta mücadelesinde sahasında Urla Belediyesi’ni ağırladı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Edremit ekibi, rakibini 95-58’lik skorla geçerek galibiyet serisini sürdürdü.

Maçı izleyenler arasında Edremit Belediye Başkanı Sn. Mehmet Ertaş, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Adem Özalp, Turgutlu Belediye Başkanı Sn. Çetin Akın, Edremit Ticaret Odası Başkanı Sn. Ahmet Çetin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Başkanı Sn. Cavit Cebeci, Edremit Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sn. Fethi Bilge ve meclis üyeleri de yer aldı. Büyük Gürespor taraftarı ise tribünleri doldurarak takımlarına tam destek verdi.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü Başkanı M. Agah Ferhatoğlu maçın ardından yaptığı değerlendirmede, “Yenilgisiz, rekorlarla ve büyük bir inançla ait olduğumuz yere bir adım daha yaklaştık. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Edremit Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Ertaş olmak üzere, tüm destekçilerimize ve büyük Gürespor taraftarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Körfezin Melekleri, önümüzde ki hafta rakiplerinin durumuna göre şampiyonluğunu matematiksel olarak da ilan edebilir.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, sezonun kalan maçlarında galibiyet serisini devam ettirerek şampiyonluk hedefine namağlup ulaşmayı amaçlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *