İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Haliç Şadan Kalkavan Turnuvası’nda şampiyon Türkiyemspor

Haliç Şadan Kalkavan Turnuvası’nda şampiyon Türkiyemspor

Haliç Kulübü tarafından Türk futbolunun efsane isimlerinden Şadan Kalkavan anısına düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası, Türkiyemspor’un şampiyonluğu ile sonuçlandı.

İstanbul Başakşehir Balat Futbol Sahası’nda 10 takımın katılımıyla 9 Haziran Pazar günü start alan turnuvada Türkiyemspor, geçen yılın da finalisti olan Edirnekapı Tayfun takımını normal süresi 2-2 biten maç sonunda penaltı atışlarıyla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Profesyonel futbol yaşamından bilinen 50 yaş üstü pek çok ünlü eski futbolcunun oluşturduğu takımlar toplam 47 maçta karşı karşıya gelirken, üçüncülüğü Balat Güvenspor, dördüncülüğü Mecidiyeköy takımları elde etti.

Turnuva sonunda şampiyon olan Türkiyemspor’a kupası televizyon yorumcusu Haldun Domaç, ikinci olan Edirnekapı takımına kupası Haliç kulübünün eski oyuncularında Erhan Çipa, üçüncü olan Balat Güvenspor’a kupası İstanbul Milli Eğitim eski Müdürü Ata Özer tarafından verildi.

Dostlukların pekiştirilmesi ve geçmişte karşılıklı futbol oynayan pek çok oyuncunun bir araya getirilmesini amaçlayan, Haliç kulübünün organizasyonunda gerçekleşen turnuvaya bu yıl İstanbul’un Avrupa ve Asya yakasından Türkiyemspor, Sarıyer, Üsküdar, Bozkurt, Mecidiyeköy, Doğan Yıldız, Güvenspor, Edirnekapı Tayfun, Gaziosmanpaşa ve Haliç kulüpleri katıldı.

Haliç Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güzktoklusu ve Organizasyon Komitesi Başkanı Lütfullah Şakar, yaptıkları açıklamada, “Haliç ve Türk futbolunun önemli bir değeri olan Şadan Kalkavan’ın anısını yaşatmak adına düzenlediğimiz bu turnuvaya her yıl ilginin artmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Turnuvanın dostluk içinde son bulmasından büyük mutluluk duyuyoruz. 2.5 ay boyunca turnuvada mücadele eden tüm takım ve oyuncular ile turnuvayı takip eden basın mensupları ve taraftarlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca organizasyonda görev yapan Derya Uzunöner, Kenan Şahin, İrfan Ertürk, Ahmet Altınçekiç’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *