İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Kartallılar yazı fit yaşıyor

Kartallılar yazı fit yaşıyor

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliği Kartal’ın 4 farklı noktasında devam ediyor. Vatandaşların uzman eğitmen gözetiminde 2 saat boyunca spor yaparak ter döktüğü etkinlikte katılım her geçen hafta artıyor.

06 Temmuz - 06 Ekim tarihleri arasında, her hafta sonu tekrarlanacak etkinlikte vatandaşlar bilinçli ve programlı bir şekilde spor yapıyorlar. Kartal’da aynı anda 4 farklı noktada spor yapılmasını hedefleyen etkinliğin 4. haftasında sıcak havaya katılım yüksekti. Kordonboyu Palmiye Cafe Yanı, Esentepe Mahallesi Mehmet Ali Büklü Parkı, Uğur Mumcu Mahallesi Adnan Kahveci Parkı ve Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı’nda yapılan uzman eğitmenler rehberliğinde spor yapan vatandaşların şapka, su, mat gibi ihtiyaçları da Kartal Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Kartallı vatandaşların sporu bilinçli bir şekilde yapmaları için çalışan Kartal Belediyesi’nin başlattığı “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliğinin 4 farklı noktada devam ediyor. Kartal Esentepe Mahallesi’nde bulunan Mehmet Ali Büklü Parkı, Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı, Uğur Mumcu Mahallesi Adnan Kahveci Parkı ve Kordonboyu Mahallesi sahil parkında sabah 07.00 - 09.00 saatleri arasında yapılan etkinlikte uzman eğitmenler öne ısınma hareketlerini yaptırdı ve ardından daha çok efor gerektiren hareketlere geçildi. Kartallı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sabah sporunda Kartal Belediyesi; sporculara üzerinde hareketleri yapacakları yer matı, su, şapka gibi ihtiyaçları karşıladı. Sporcular için ayrıca sağlık görevlisi de hazır bulundu. Sahil ve parklara yürüyüş spor yapmak için gelenlerin de katılımıyla sayıları artan sporcular uzman eğitmenin gösterdiği hareketleri sırayla yaparak ter döktüler. Önceden belirlenmiş bir sıralama ile hareketleri yapan vatandaşlar için sakatlanma riski de azaltılmış olurken etkinliğin sonunda isteyen vatandaşları tansiyon ölçümleri de gerçekleştirildi. Spor yapan vatandaşların sıcaktan etkilenmemeleri için sabah serinliğinde yapılan “Sağlıklı Yaşam, Bilinçli Spor” etkinliği 6 Ekim tarihine kadar her hafta sonu 4 farklı noktada yapılmaya devam edilecek.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *