İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda maçlar devam ediyor

Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda maçlar devam ediyor

Adapazarı Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası’nda, ikinci hafta maçları yapıldı.

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta da çekişmeli geçti. Minikler Turnuvasını izleyemeye gelen Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, takım oyuncuları, mahalle muhtarları ve takım kaptanlarına turnuvada başarılar diledi. Düzenlenen turnuvada, Yenigün ile Budaklar, Yahyalar ile Güneşler Merkez, Göktepe ile Mithatpaşa, Semerciler ile Rüstemler, Maltepe ile Çukurahmediye ve Alandüzü ile Tepekum mahalleleri karşı karşıya geldi. Yenigün Budaklar’ı 13-0, Göktepe Mithatpaşa’yı 3-1, Rüstemler, Semerciler’i 4-1, Çukurahmediye Maltepe’yi 5-4, Alandüzü Tepekum’u 5-4 yenerken, Yahyalar ile Güneşler Merkez 3-3 berabere kaldı.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, turnuvanın ikinci haftasında da minikleri yalnız bırakmadı. Turnuvada mücadele veren oyunculara tek tek başarılar dileyen Başkan Mutlu Işıksu, turnuvada asıl ödülün çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirterek, “Belediyecilik anlayışımız gereği her alanda hizmet etmeyi görev bildiğimiz için sporu da, bu hizmetlerimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Düzenlemiş olduğumuz minikler turnuvası ile hem yavrularımızı spora yönlendirmiş hem de kardeşlik bağlarını güçlendirmiş oluyoruz. Sonuç ne olursa olsun, kaybedeni olmayan bir turnuvamız var. Sakaryaspor’umuzun alt yapısına da katkı sağlayacak ve gelecekte başarılı birer futbolcu olabilecek çocuklarımıza da yol açmış oluyoruz. Bu turnuva ile bir futbolcu şehri olan Sakarya’dan, ülkemiz sporuna katkı sağlayacak çok sayıda sporcu yetişeceğine inanıyor, tüm takımlarımıza da başarılar diliyoruz” dedi.

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda 12 yaş ve altındaki oyunculardan oluşan toplam 26 takım büyük bir mücadele sergiliyor. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar büyük coşkuyla izleniyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *