İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Meydan KOBAŞ ‘Sporcularımız bizim aynamızdır’

Karate ve Yüzme deyince ilk akla gelen spor kulübü olan Kobaş Spor Kulübü bünyesinde yer alan Yüzme Kulubü’nde sınavlarını başarıyla geçen 194 sporcu, bir üst kulvara geçerek, düzenlenen törenle diplomasını aldı.

SAKARYA – Levent CANDAN

Sakarya’nın önde gelen kulüplerinden Kobaş Yüzme Kulübü’nde 5. Kademe Uluslararası Yüzme Antrenörü Serhat Çetinkaya yönetimindeki deneyimli 15 antrenörden orta kulvar, serbest, sırtüstü, kurbağalama, kelebek ve usta yüzücü eğitimini tamamlayan 194 sporcu, Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Salonunda yoğun velilin katılımıyla gerçekleşen terfi töreninde sevinç ve heyecanla kendi antrenöründen diplomasını aldı. Bir üst kademeye geçen sporcular; alacakları yeni eğitimle 2 ay sonra tekrar sınava girip bir üst kademe belgesini almaya hak kazanacak.

Veliler sporcuları yalnız bırakmadı

Kalabalık bir veli iştiraki ile gerçekleşen diploma dağıtım töreni büyük sevinç yaşanırken; sporcular diplomalarını alırken, heyecan ve sevinçlerini gizleyemedi. Törende veliler ve sporculara hitaben bir konuşma yapan Kobaş Spor Kulüplerin Onursal Başkanı Meydan Kobaş; “Sporcular bizim aynamızdır. Biz onları ne kadar iyi ve donanımlı yetiştirirsek onlar onu yansıtırlar. Bu sebepten dolayı sporcularımızı çok donanımlı yetiştirmeliyiz. Velilerimiz ne kadar katkı verirlerse, kulübümüz ve antrenörlerimiz de bir o kadar katkı yaparak sporcularımızı en iyi standartlarda yetiştirmeliyiz. Hayat yolu zorlu bir yoldur. Spor hayat yolunda çok önemli bir etkendir. Çocuklarımızı sporla iç içe yaşatmalıyız. Çünkü her şey yüzmeyi sevmekle başlar” dedi.