İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Nilüfer Belediyespor sezona beraberlikle başladı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor 2018-2019 sezonun açılış maçında MYK Hentbol ile 28-28 berabere kalarak, lige 1 puanla başladı.

BURSA – Nilüfer

Nilüfer Belediyespor, sezonun ilk karşılaşmasını evinde, MYK Hentbol ile gerçekleştirdi.  Üçevler Spor Tesisleri’ndeki karşılaşmayı, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın da izledi.

Maça sert savunma anlayışı ile başlayan Nilüfer Belediyespor ilk 10 dakikada rakibine gol şansı tanımadı ve 10’ncu dakikayı 5-0 önde tamamladı.  Ardından toparlanan MYK Hentbol hızlı hücumlarla aradaki farkı eritti. İlk yarı 12-11 Nilüfer Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki ekip kontrollü başladı ve maç karşılıklı gollerle devam etti. Konuk ekip  bitime 8 dakika kala 22-21’lik skorla ilk kez öne geçti.  Büyük çekişme ve heyecana sahne olan son dakikalarda her iki ekip de hızlı hücumlarla golleri buldular ve  maç 28-28 eşitlikle sona erdi.

Mavi yeşil beyazlı ekipte Serhat 7, Ömer Ozan da 6 gol atarak maçın en skorer isimleri oldu. Nilüfer Belediyepor önümüzdeki hafta deplasmanda Karşıyaka Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.