İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Nilüfer’de spor mercek altına alındı

Nilüfer’de spor mercek altına alındı

Nilüfer Belediyesi, spor politikalarına yön vermek adına düzenlediği çalıştay ile yapılacak çalışmaları mercek altına aldı.

Nilüfer Belediyesi ‘Spor Çalıştayı’ düzenledi. Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlenen çalıştaya Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, başkan şardımcıları, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, Teknik Direktör ve Spor Yorumcusu Ahmet Akcan, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, Bursasporlu eski futbolcu Şenol Ulusavaş, Teknik Direktör Mehmet Tan ile çeşitli branşlarda görev yapan teknik adamlar yer aldı. İki bölümden oluşan çalıştayda ilk olarak spor faaliyetleri ve yaşanan sıkıntılar ele alındı. Görüş alışverişinin yapıldığı toplantının ikinci bölümünde ise çözüm teklifleri dile getirildi.

Nilüfer’in spor şehri olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Başkan Turgay Erdem, “Hedefimiz sporu Nilüfer’in tamamına yaymak. Bunun için doğru planlama ve ortak akılla hareket etmeliyiz. Ortak çalışma biçimini oluşturmada bu çalıştay çok önemli. Değerli katılımcıların önerileri bizim için önemli olacak. Burada sorunları ele alıp eksik yönlerimizi tespit ederek çözüm arayışında olacağız. Sporun her branşına kapılarımız açık. İmkânlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bir diğer hedefimiz de topluma spor yapma alışkanlığı kazandırmak. Profesyonel alanda takımlarımızla da Nilüfer’i, Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Teknik Direktör-Spor Yorumcusu Ahmet Akcan, “Herkes için spor olmazsa olmaz. Sporun yaşı yok. Spora kabiliyeti olanlar keşfedilmeli ve önleri açılmalı. Türk insanı maalesef başarıya odaklı yaşıyor. Sizler de kurum olarak kendinize bir branş belirleyin ve en üst başarıyı hedefleyin. Toplum için spor faaliyetlerine de lütfen önem verin” diye konuştu.

Sporun tabana yayılmasının önemine değinen Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ise, Nilüfer’in örnek çalışmalara imza attığını belirtti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *