İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Spor Sakarya'da çocuklar yazın sporla bütünleşiyor

Sakarya'da çocuklar yazın sporla bütünleşiyor

SAKARYA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların yaz tatilini verimli, eğlenceli ve sporla iç içe geçirmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında

SAKARYA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların yaz tatilini verimli, eğlenceli ve sporla iç içe geçirmesi için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında organize ettiği Yaz Spor Okulları, 16 ilçede futboldan atletizme, bisikletten boksa, güreşten judoya kadar 23 farklı branşta büyük bir heyecanla başladı. Bu eğitimlerde takım olma ruhu kazanan çocuklar, geleceklerine yön verecek özgüveni kazanıyor ve yeteneklerini keşfediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirdiği Yaz Spor Okulları, binlerce çocuğu sporla buluşturuyor.

Çocuklar sporla bütünleşiyor

Ücretsiz olarak sunulan eğitimlere ailelerden yoğun ilgi gelirken, çocuklar nitelikli, güvenli ve keyifli ortamlarda spor yapma imkânı buluyor.

7-15 yaş aralığındaki çocukların katılabildiği spor okulları 16 ilçede, 20 farklı spor merkezinde, 23 farklı branşta büyük bir heyecanla başladı.

Binlerce çocuk katıldı

Şehrin merkezinde ilçelerin tamamında okul tatiline çıkan, yaz sezonunu sporla iç içe geçirmek isteyen binlerce çocuk spor okullarına kayıt oldu.

Eğitimler atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, jimnastik, güreş, halter, hentbol, judo, kano, karate, kick boks, kürek, masa tenisi, eskrim, taekwondo, tenis, triatlon, voleybol, yüzme ve futbol olmak üzere 23 farklı branşta start aldı.

Özgüven, takım ruhu, sosyal temas…

Yoğun ve yorucu bir okul sezonundan sonra, keyifli bir spor aktivitesiyle hayatlarında yepyeni bir dönem başlatan çocuklar, bu okulda disiplini, özgüven, takım ruhunu, sosyal teması öğreniyor ve yeteneklerini keşfediyor.

Yusuf Alemdar’ın sözüyle güçlü zemine oturacak

Yaz spor okulu, okul dönemi başlayana kadar bazı branşlarda hafta içi, bazılarında ise hafta sonu eğitimleriyle devam edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın öncülüğünde müjdesi verilen yeni spor tesisleri ve sahaların da hizmete açılmasıyla Yaz Spor Okulları hem fiziki altyapı hem de katılım bakımından güçlü bir zemine oturacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *