İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sapancaspor TFF’den hakkını istiyor

Sakarya’nın Spor Toto Bölgesel Lig temsilcisi Sapancaspor, Derincespor maçından 3 puan verilmesi için TFF’ye başvurdu. Başvuruda Sapancaspor’un yaşadığı mağduriyet ilgililere en ince noktasına kadar belirtildi.

SAKARYA – Sapanca / Hamdi YULUĞ

Bilindiği gibi Derincespor TFF’ye dilekçe verek 20’nci haftadan sonra maçlara çıkmadı. Sapancaspor ise ligin 18’nci haftasında Derincespor ile karşılaşmış ve sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. Bölgesel Amatör Lig’de Sakarya’yı temsil eden Karasuspor, ligin 20’nci haftasında hiç oynamadan Derincespor maçını 3-0 hükmen kazanmıştı. Aynı şekilde Adapazarıspor da, önceki hafta Derincespor maçından oynamadan hükmen 3-0 galip sayılarak 3 puan aldı.

TFF’YE BAŞVURULDU

Yaşanan bu gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Sapancaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdem Tanta, “Biz Derincespor ile ligin 18’nci haftasında maçımızı oynadık ve 3-2 yenildik. İl sıralamasında bizi ilgilendiren Karasuspor ve Adapazarıspor, Derincespor ile olan maçlarını oynamadan hükmen 3-0 kazanarak 3 puan aldı. Karasuspor ve Adapazarıspor tek damla ter dökmeden 3 puanı hanelerine yazdırdı.  Biz Derince’de oynayarak 3 puan bıraktık. Bu maçın bizim lehimize 3-0 tescil edilmesini TFF’den istiyoruz. Bununla ilgili TFF’ye gerekli müracaatlarımızı yaptık” dedi.