İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tour of Türkiye’de Batuhan Özgür Türkiye Güzellikleri şampiyonu oldu

57.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun son yarışı İstanbul etabı hava şartları nedeniyle iptal edildi. Bu etabın iptal olmasıyla 7. gün Gelibolu-Tekirdağ etabında Türkiye güzellikleri mayosunu (Beyaz) kimseye bırakmayan Büyükşehirli başarılı sporcu Batuhan Özgür, Türkiye Güzellikler klasmanında şampiyon oldu.

57.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour of Türkiye) 8. ve son gününde İstanbul-İstanbul etabı hava şartları nedeniyle iptal edildi. Bu etabın iptal olmasıyla 7. gün Gelibolu-Tekirdağ etabında Türkiye güzellikleri mayosunu (Beyaz) kimseye bırakmayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi bisiklet takımının genç ve başarılı sporcusu Batuhan Özgür, Türkiye Güzellikler klasmanında şampiyon oldu. Büyükşehir’in milli bisikletçisi Mustafa Sayar ise, organizasyonu genel klasman 9’uncusu olarak tamamladı.

Turun gözdesi Sakarya Büyükşehir PRO Team

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Tour of Türkiye yarışlarına 25 takımdan 153 bisikletçi katıldı. Son etabın hava şartları nedeniyle iptal olmasından dolayı 7 etap koşulan dünyanın en prestijli yarışlarından olan 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi yarışlara damga vuran takımlardan bir tanesi oldu. Yaklaşık 1 yıldır tur için çok sıkı bir hazırlık yapan Büyükşehir PRO Team ekibi, hem bireysel ve hem de takım olarak sergiledikleri performansla turun gözdesi oldu.

Geçmiş olsun Vitaly

Tour of Türkiye’nin 7. günü yarışı olan 135,3 kilometrelik Gelibolu-Tekirdağ etabında Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Türkiye şampiyonu bisikletçisi Onur Balkan ile Ukraynalı sporcusu Vitaliy Buts, yarışı tamamlayamadı. Türkiye güzellikleri mayosu için iddiası bulunan Buts karıştığı kaza sonucu ambulansla hastaneye götürüldü ve etaba devam edemedi. Takımın önemli isimlerinden Onur da yarıştan çekilmek zorunda kaldı. Yarış sonrası Başkan Ekrem Yüce, resmi sosyal medya hesabından Buts’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın