İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’den stadyum açıklaması

Boluspor Kulübünü ziyaret eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, taraftarın stadyum beklentilerine ilişkin “Çeşitli alternatifler var. Bu görüşlerin tamamına uygun, üç alternatifli bir projeyi gelecek dönemde kamuoyu ile paylaşacağız. Kamuoyunun kabul ettiği projeyi de hayata geçireceğiz.” dedi. 

BOLU – Medyalog Yapım

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, STK ziyaretleri kapsamında bugün Boluspor Kulübüne ziyarette bulundu. Ziyarette Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve partililer eşlik etti.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti adayı Fatih Metin, kulüp tesislerinde Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin bulunduğu kalabalık tarafından karşılandı. Metin, ardından kulüp binasında, Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e üzerinde adı yazılı 14 numaralı Boluspor forması hediye etti. 14 numaralı formayı Çarıkçı’dan teslim alan AK Partili Fatih Metin, formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, ziyarette yaptığı açıklamada, diğer kulüplerin ekonomik zorluklar çektiğine dikkat çekerek “Bu kulüpte ocak hala kaynıyorsa en başta teşkilatımın, belediye başkanımın, milletvekillerimizin, Bolulu esnaflarımızın katkısı vardır. O nedenle ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Çarıkçı, sözlerinin devamında, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e güvendiğini ifade ederek, “Bakanım Boluspor’un sorunlarını biliyor. Deplasmanlarda hep beraber olduk. Fatih Başkanımın da Boluspor’u çok sevdiğini biliyorum. İnşallah Başkan seçilmesi halinde önemli destekler verecektir. Ben şimdiden sizlere üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“İnşallah  şampiyon olacağız”

Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin de Çarıkçı’dan sonra Boluspor’la ilgili görüşlerini paylaştı. Metin, “Boluspor’umuz bizim yüz akımız, gözbebeğimiz. Her türlü fedakârlığa değer. Boluspor için ne yapsak azdır” dedi. Boluspor’un süper lig özlemini değerlendiren Fatih Metin, “Rabbim nasip ederse inşallah Boluspor’umuz bu sene tekrar o sürdürülebilir Süperlig başarısını elde edecek. İnşallah  şampiyon olacağız.” diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı seçilmesi halinde Boluspor’un her zaman yanında olacağını kaydeden AK Parti adayı Fatih Metin, “Ankara’daki bürokrasi çevremizi, İstanbul’daki iş dünyasındaki çevremizi ve siyasetteki networkümüzü hem Bolu’muzun hem de Bolupsor’umuzun her türlü talep ve ihtiyacı için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ayrıca, Boluspor’un stadyum problemine ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Boluspor’un kullandığı mevcut stadyumunun UEFA kriterlerini karşılama konusunda zorlandığını anlatan Fatih Metin, taraftarın yeni stadyum beklentilerini karşılayacaklarının müjdeledi.

 “Bu şehrin stadyuma ihtiyacı var” diyen Metin, “Bu konu ben veya bir başkası herkesin gündeminde olan bir konu.  O nedenle nasip olursa, çeşitli alternatifler var. Bu görüşlerin tamamına uygun, üç alternatifli bir projeyi gelecek dönemde kamuoyu ile paylaşacağız. Kamuoyunun kabul ettiği projeyi de hayata geçireceğiz.” dedi.

Mevcut stadyum yerine yapılması planlanan projeye ile ilgili de görüşlerini paylaşan Metin, “Orada Bolu’muzun geleceği ile alakalı önemli çalışmalar yapılıyor. Özellikle su ve yeşilliklerle bütünleşecek yeni bir sosyal alan planlandı belediyemiz tarafından. Orayla ilgili Bolu Belediye’mizin güzel bir çalışması var. Ama dediğim gibi alternatifleri değerlendirecek ve sonunda taraftarımızın da kabul edeceği Boluspor’a yakışır bir stadyumu Bolu’ya kazandıracağız” ifadesini kullandı.