İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Basın Onur Gününde KOÜ’ye 3 Ödül

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından 16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi 3 ödül birden aldı. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1923 tarihinde Kasr-ı Hümayun’da basın mensuplarıyla bir araya gelmesinin 93’üncü yıldönümü Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğiyle kutlandı. Çeşitli etkinliklerle düzenlenen programda, gazetecilik ödülleri de sahiplerini buldu.

İzmit Av Köşkü’nde düzenlenen ödül töreninde Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Candoğan Parlatan mizanpaj dalında birincilik kazandı. Parlatan, ödülünü Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’den aldı. Gülcan Hacıgaffaroğlu ise yarışmada röportaj dalında ikinci olurken ödülünü Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’ndan aldı. Haber dalında mansiyon ödülünün sahibi olan Bilgenur Kenet de ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’tan aldı.

16 Ocak Basın Onur Günü kapsamında düzenlenen törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Alver, Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca yanı sıra çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.