İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

11 Ameliyathane Hemşiresi sertifikalarını aldı

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde açılan “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” programı yapılan kapanış töreniyle son buldu.

KOCAELİ – İzmit

İzmit Seka Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene ; İzmit Seka Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Özlem Haşim, Op.Dr.Yalçın Tamer, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilal Yavuz Demirkaya, İdari ve Mali İşler Müdürü Feti Yirmibeş, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi Uzmanı Filiz Altıntaş, Hastane İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Ahmet Demir,Şükran Karadağ, Gözde Okay Usuloğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Şehnaz Tufan Kalyoncu, Berrak Cihangir, Sertifika Program Sorumlu Hemşiresi Erdal Ayer, hastane idarecileri, çalışanlar ve ilimizdeki diğer sağlık kuruluşlarının idarecileri katılım gösterdi.

Sağlık Bakanlığı onaylı 1.Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 9 Nisan – 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında başarı ile gerçekleştirildi. Teorik ve pratik olarak gerçekleştirilen sertifika programına toplam 11 Ameliyathane Hemşiresi katıldı. Program süresince alanında uzman hekim ve hemşireler eğitici olarak yer aldılar. 

Teorik ve pratik olarak yürütülen eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere İzmit Seka Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları takdim edildi. Ayrıca program eğitmenleri ve eğitime katkıda bulunan eğiticilere teşekkür belgesi ve çiçek verildi. Kursiyerler, Hastane Yönetimine ve eğiticilere Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.