İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

23 Nisan’da Başkan çocuklarla

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çevrimiçi bir buluşmayla çocuklarla bir araya gelecek ve yeni nesilin Nilüfer’e dair hayallerini, umutlarını dinleyecek.

BURSA – Pandemi öncesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı açık havada ve çeşitli etkinliklerle kutlayan çocuklar, bu yıl da bayramı evlerinde karşılıyor. Covid 19 virüsü ve herkesin hayatını olumsuz yönde etkileyen pandemi şartlarıyla geçtiğimiz yıl tanışan çocuklar, bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde kutlamak zorunda kaldı. Ancak Nilüfer Belediyesi düzenlediği çeşitli çevrim içi atölyeler, tiyatro gösterimleri ve kitap söyleşileri ile çocukları yalnız bırakmıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de 23 Nisan günü saat 15.00’te çocuklarla internet bağlantısı üzerinden bir araya gelecek. Çocuklar bu çevrim içi buluşmada Nilüfer’e dair hayallerini, umutlarını, düşüncelerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile paylaşacak. Bu buluşmaya katılmak isteyen çocukların https://bit.ly/2ORbfhP adresini ziyaret ederek veya çeşitli platformlarda paylaşılan QR kodları okutarak kayıt olmaları gerekiyor.

Bu yıl çocuklar için bir sürpriz de İskender Paydaş’dan geldi. Geçen sene Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Ferman Akgül ve Nilüfer Çocuk Korosu’nun seslendirdiği “100 kere 23 Nisan” adlı şarkısını bu sene tüm çocuklara armağan eden sanatçı, Nilüfer Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden 23 Nisan coşkusuna ortak olmak isteyen çocuklara çağrıda bulundu. “100 Kere 23 Nisan” etiketi ile “Sen de şarkıyı söylediğin videonu çek ve Instagram’da @ipaydas ve @niluferbel hesaplarını etiketleyerek paylaş” diyen Paydaş, tüm çocukları bayram coşkusuna katılmaya davet etti. Bu etkinliğe katılmak isteyen çocuklar, parçanın 5 farklı versiyonunu ve şarkı sözlerini https://tinyurl.com/100kere23Nisan adresinden ücretsiz indirebilecek.