İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Yaşam AÜ Veteriner Fakültesi 1989 Mezunları 30 Yıl Sonra Arifiye’de Buluştular

AÜ Veteriner Fakültesi 1989 Mezunları 30 Yıl Sonra Arifiye’de Buluştular

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden 1989 yılının 5-A sınıfından mezun olan veteriner hekimler 30 yıl sonra Arifiye’de biraraya geldiler.

SAKARYA

Veterinerler Odası eski başkanı Mustafa Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen mezunlar toplantısına; Tarım ve Orman Bakanlığı, Et Balık Kurumu gibi önemli kuruluşlarla, özel sektörde yöneticilik yapan sınıf arkadaşı veteriner hekimler aileleriyle birlikte katıldı.

Pazar sabahı Arifiye’de toplanan veteriner hekimler gün boyu Sapanca İlçesinin sahili ve yeşillikler içerisindeki mekânlarında güzel bir gün geçirdiler. Sabah kahvaltısını doğayla baş başa İstanbuldere’de yapan veterinerler ardından Sapanca Gölü sahilinde gezdiler, Yüzevler Mahallesindeki Natürköy Seyir Terası’nda çaylarını içtiler, akşamüzeri de Kartepe yolunda eşsiz güzellikler içerisindeki Manzara Restoran’da yemek yediler.

AÜ Veteriner Fakültesinde beş yıl birlikte okuduktan sonra 1989 yılında mezun olan sınıf arkadaşlarının buluşmasında ilginç detaylar da yaşandı. Organizasyonun ev sahibi Mustafa Yıldız’ın aynı fakülteden bu yıl mezun olan kızı Merve Yıldız toplantıya en genç veteriner hekim olarak katılırken, babasının sınıf arkadaşı fakülteden hocasıyla buluşması toplantının renkli anlarından birini oluşturdu.

Veterinerlerin Sakarya buluşmasının seyir tepesi bölümüne katılan AÜ Veteriner Fakültesi mezunu Tarım İl Müdürü Mehmet Erdemir kendisinden iki dönem önce mezun olan veteriner hekimlere şehrimize hoşgeldiniz diyerek okul günlerine ait kısa sohbetlerde bulundu.

Mezun olduktan sonra bağlarını hiç koparmayan veteriner hekimler Sakarya toplantısından çok memnun ayrılırken, sosyal medya hesaplarında “Çok harika bir gündü. Her şey çok güzeldi. Bizleri ailesiyle birlikte en güzel şekilde misafir eden sınıf arkadaşımız Mustafa Yıldız’a gönül dolusu teşekkür ediyoruz.” dileklerinde bulundular.

30 yıl sonra sınıf arkadaşlarını misafir etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Veterinerler Odası eski başkanı Mustafa Yıldız da arkadaşlarının güzel mesajlarına; “Hayatımın en güzel yıllarını birlikte yaşadığım sınıf arkadaşlarımı ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarım. Yine beklerim. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız” şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *