İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Yaşam Başkan Kocaman gençleri dinliyor

Başkan Kocaman gençleri dinliyor

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Maşukiye Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, eğitimde kalite ve başarı seviyesini en üst düzeye çıkarabilmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen “Eğitim Her Şeyimiz” projesi kapsamında 7. okul ziyaretini Maşukiye Anadolu Lisesi’ne yaptı. Okulda öğrencilerle sohbet ederek, istek ve talepleri dinleyen Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, “Sizler geleceğin Kartepesi olacaksınız. Her hafta farklı bir okulda gençlerimizle bir araya geliyoruz. Bu sayede fikirleri ve düşünceleri öğreniyorum. Belediyemizin klasik hizmetlerinin yanı sıra geleceğimiz olan gençlerimizin kaliteli yetişmesi bizler için çok önemlidir” dedi.

Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Kocaman, “Sevgili Gençler; Siz ve sizin fikirleriniz bizim için çok önemli. Okuyun, düşünün, sorgulayın ancak bunları yaparken de milli ve manevi değerlerimizden asla vazgeçmeyin. Size örnek bir yönetici modeli olabilmek için daha fazla çalışma gayreti içinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin projeleri ve fikirleri bizlere ışık tutmaktadır. İnsanlarımız beldeler arasında otobüs seferleri olmadığı için yürüyerek giderdi. Ulaşım noktasında Büyükşehir Belediyemiz ve UKOME çalışmaktadır. Yeni bir havuz sistemi üzerine çalışılmaktadır. En kısa sürede bu sorun aşılacaktır. Kartepemiz için mutlaka hayal kurun, hayal kurun ki Kartepemize yeni ufuklar açabilesiniz” diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *