İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Başkan Yılmaz Şehit Ziya Sarpkaya anısına fidan dikti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Çaydurt Mevkii’nde oluşturulan hatıra ormanı fidan dikim törenine katılarak, geçtiğimiz yıl Şemdinli’de uğradığı hain saldı sonucu hayatını kaybeden Göynüklü Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya anısına fidan dikti.

Perşembe gününü yoğun geçiren Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, öğle saatlerine kadar devam ettiği hasta ziyaretlerinin ardından Çaydurt Mevkii’ne geçti. Başkan Yılmaz, burada AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları tarafından şehitler anısına oluşturan hatıra ormanının fidan dikim törenine katıldı.

52 Bolulu şehit anısına 300 fidan dikildi

Gençler tarafından hayata geçirilen etkinlikte Kurtuluş Savaşı’ndan bugüne kadar geçen sürede şehit olan 52 Bolulu anısına 300 adet çam fidanı dikilirken, Başkan Yılmaz 2015 yılında Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde sokak ortasında şehit edilen Göynüklü Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya anısına fidan dikti. AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ile birlikte fidana can suyu veren Başkan Yılmaz, dikim sonrası gençlerle bir süre sohbet etti ve Sönmezel ile diğer gençleri anlamlı girişiminden dolayı tebrik etti. Yılmaz, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından hatıra ormanından ayrıldı.