İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Bayram Muhabbetimizi Güçlendirmeli’

Sakarya genelinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Başkan Toçoğlu, “Bir ve beraber olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu anlamda kurbanın derin manasını da çok iyi kavramalıyız. Aramızdaki muhabbeti geliştirmeli, kardeşliğimizi geleceğe taşımalıyız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı kapsamında şehir genelinde düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak Valilik, Büyükşehir Belediyesi, SATSO ve SESOB ev sahipliğinde TÜVESAŞ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Toplu Bayramlaşma Törenine katılan Başkan Toçoğlu, il protokolü, STK’lar ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Şehir Bayramlaştı
Yoğun katılımla gerçekleşen Toplu Bayramlaşma Töreni’nin ardından Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu, tüm teşkilat mensuplarının bayramını tebrik etti. Vali Hüseyin Avni Coş, İl Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun ve SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’un da yer aldığı ziyaretin devamında itfaiye tören kıtası da selamlandı.

Kültür Derneği’nde Bayram Buluşması
Programının devamında SATSO Bayramlaşma Töreninde iş adamları, ticaret erbapları ve diğer aktörler ile de bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, ziyaret programını Yerel Kültür Derneği ile sürdürdü. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu’nun da yer aldığı buluşmada Başkan Toçoğlu, dernek üyelerinin bayramını tebrik etti, faaliyetler ile ilgili de bilgiler aldı.

Toçoğlu Serdivanlılarla Bayramlaştı
Günün devamında Serdivan Belediyesi Toplu Bayramlaşma Töreni’nde yerini alan Başkan Toçoğlu, Serdivanlılar ile de bayramlaştı. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de hazır bulundu.

Kaynarca’da Mahalle Ziyaretleri
Ziyaret programına Kaynarca’da devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe başkanlığında gerçekleştirilen programda teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Sağıroğlu’nun da katıldığı programın devamında Kaynarca Yenikışla ve Karamanlar Mahalleleri de ziyaret edildi.

Kardeşlik Vurgusu
Bölge sakinleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesi ile birlik ve beraberliğin önemine değindi. Toçoğlu, “Bir ve beraber olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu anlamda kurbanın derin manasını da çok iyi kavramalıyız. Aramızdaki muhabbeti geliştirmeli, kardeşliğimizi geleceğe taşımalıyız. İnşallah Kurban Bayramı kardeşlik hukukumuzun daha da gelişmesine vesile olsun” diye konuştu.