İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Yaşam Çayırova’da 4 Günde 140 Bin Maske Dağıtılacak

Çayırova’da 4 Günde 140 Bin Maske Dağıtılacak

Virüsle mücadele kapsamında vatandaşların en önemli ihtiyacını gidermek için harekete geçen ve bir hafta önce maske üretimini başlayan Çayırova Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma yasağı dolayısıyla kapı kapı gezerek Çayırova’da yaşayan herkese içinde maske de bulunan 140 bin adet hijyen paketi dağıtacak.

HEM DAĞITIM HEM ÜRETİM

Virüsle etkin bir şekilde mücadele eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkının en önemli ihtiyacı olan maskeleri ev ev ilçe halkına dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz hafta seri üretimi başlayan ve 100 bini bulan maske üretimi bir taraftan devam ederken bir taraftan da dağıtım başladı. Sokağa çıkma yasağı dolayısıyla 4 gün evde kalan vatandaşlara kapı kapı gezilerek, içinde maske, kolonya, dezenfaktan, ıslak mendil bulunan hijyen paketi dağıtılıyor.

150 KİŞİ KAPI KAPI GEZECEK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, maske dağıtım öncesi belediye binası önünde toplanan dağıtım ekibiyle buluştu. Virüsle etkin bir şekilde mücadele ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, bu süreçte vatandaşların en çok talep ettikleri maskeyi kendi imkanlarıyla ürettiklerini, bugünden itibaren 4 gün içinde tüm ilçeyi mahalle mahalle, ev ev gezerek içinde maske, kolonya, ıslak mendil ve dezenfaktan bulunan 140 bin adet hijyen seti dağıtacaklarını söyledi. Başkan Çiftçi’nin konuşmasından sonra görev bölümü yapılan 150 kişilik ekip sahaya indi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çitçi’de ekiplerle birlikte mahallelere giderek vatandaşlara maske dağıttı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *