İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İremsu’nun babasına geçmiş olsun ziyareti

Kocaeli genelinde bulunan 15 Bilgievi’ndeki idareci ve öğretmenler, yaptıkları veli ziyaretleri ile öğrencilerin durumlarını yakından takip ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, ders destek programıyla birlikte sosyal aktiviteler, değerler eğitimi ve akıl oyunlarının yanı sıra veli ziyaretleri ile öğrencilerle yakından ilgilenmeye devam ediyor. Yaptıkları ev ziyaretlerinde öğrencilerin gerek okuldaki, gerekse Bilgievindeki başarı durumlarını takip eden öğretmenler, öğrencilerin durumları hakkında velilere bilgi veriyor.

AYAĞINDAN AMELİYAT OLDU
Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi’ne kayıtlı olan İremsu ve Aykut’un babaları Mehmet Çoğalan’ın geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonucu ayağında lif kopması meydana geldi. Bilgievi idarecisi ve öğretmenleri, ayağından ameliyat olan ve ayağı alçıya alınan Mehmet Bey’i evinde ziyaret etti. Ailesi ile birlikte ziyaretçileri karşılayan öğrenci velisi Mehmet Bey, Bilgievi idareci ve eğitmenlerinin yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLAR
Aslen Hataylı olduklarını söyleyen Çoğalan, “Dört yıl önce işimden dolayı Gölcük’e taşındık. Buradaki komşularımızın tavsiyesi ile Bilgievi ile tanıştık. İlk başta, acaba Bilgievi çocuklarımızın geleceği için ne yapabilir, onlara ne verebilir, diye düşünmüştüm. Oğlum Aykut üç yıldır, kızım İremsu ise iki yıldır Bilgievi’nden faydalanıyor. Bilgievleri’nde yaptıkları faaliyet ve eğitimlerden yola çıkarak, çocuklarımızın geleceğini bizler kadar düşündüklerini gördük” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ SOSYALLEŞİYOR
Bilgievleri’ndeki hizmetten duyduğu memnuniyetini belirten Sema Hanım, “Şehir dışında uzun yıllar yaşadım. Gölcüklüyüm ve yıllar sonra tekrar Gölcük’e geldiğimde buradaki arkadaşlar, çocuklarım için Bilgievi’ni tavsiye ettiler. İlkokul 3. sınıftaki oğlumu Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievine kayıt ettirmiştim. Buradan çok olumlu sonuçlar aldık. Başka ilden buraya geldiğimiz için çocuklarımız yeni bir ortama alışması zor olacaktı. Ancak çocuklarımız Bilgievi’ndeki faaliyetlerle erken zamanda sosyalleşti ve yeni ortamına kolayca alışmış oldu” dedi.

ÇOCUĞUMUN GELİŞİMİNE DESTEK OLUYOR
Bilgievleri’nin her anlamda çocuklarının gelişimine destek sağladığını belirten Sema Hanım şöyle devam etti; “Gerek sosyal aktiviteler yönünden gerekse değerler eğitimi ve iletişim anlamında verilen eğitimler çocuğumu iyi yönde etkiledi. Sadece okuldaki dersleri almakla olay bitmiyormuş onu anladım. Çocukların ahlak ve davranışlar yönünden de gelişmeye ihtiyaçları var. Bilgievi’nin bu anlamda bize çok ciddi katkıları oldu.” Öğrenci velisi Sema Hanım, Bilgievleri’nde bu hizmetleri çocuklara sunan Başta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve tüm Bilgievi çalışanlarına teşekkür etti. Gerçekleşen ziyaret anısına aileye, üzerinde Bilgievleri logosu bulunan duvar saati hediye edildi.