İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İzmitliler Zdravko Lazarov’u unutmadı

İzmit Belediyesi, düzenlenen ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri kapsamında Kocaelispor’da yıllarca forma terleten Zdravko Lazarov’u İzmitlilerle buluşturdu

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda düzenlediği İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Zdravko Lazarov’u konuk etti. Kocaelispor Sevdalıları ile bir araya gelen Lazarov ve vatandaşlar, keyifli dakikalar yaşayarak eğlenceli bir akşam geçirdi. Kocaelispor’un efsane ismi Lazarov, hayranlarının forma ve atkılarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kariyerim Çıkışa Geçti

Düzenlenen etkinlik kapsamında Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda hayranları ile buluşan Lazarov, Kocaelispor taraftarının Türkiye’deki en iyi taraftar grubu olduğunu ve Kocaeli’de geçirdiği günleri asla unutamadığını söyledi. Lazarov, futbolculuk kariyerindeki en önemli adımın Kocaelispor’a gelmek olduğunu ve Kocaelispor’da yükselişe geçtiğini belirtti.

Teşekkür Etti

2002 yılında Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş’a attığı golden sonra kupayı havaya kaldırarak herkesin hafızasında yer eden Lazarov, İzmitlilere anılarını anlattı. Kocaeli’de ve Kocaelispor’da unutamayacağı birçok anı biriktirdiğini ve hala daha Kocaelispor’u takip ettiğini belirten lazarov, etkinliği düzenleyen herkese teşekkür etti.

Forma Hediye Edildi

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda İzmitlilerle buluşan Lazarov, Kocaelispor taraftarlarına unutamayacakaları bir akşam yaşattı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Zdravko Lazarov ve eşi Nina için hazırlanan Kocaelispor formaları Lazarov ailesine hediye edildi.