
Özel Konak Hastanesi Sakarya, Ramazan Ayında vatandaşların sağlıkla ilgili bilgilenmesine yönelik programlara katılmaya devam ediyor.
SAKARYA - e24 Ajans
Özel Konak Hastanesi Sakarya’da görev yapan hekimler, Agora AVM tarafından düzenlenen Ramazan Söyleşilerine katılmaya devam ediyor. Ramazanın ilk haftasında “İftarda ve Sahurda Nasıl Beslenmeliyiz” konulu bir söyleşi gerçekleştiren Özel Konak Hastanesi Sakarya Diyetisyeni Dyt. Büşra Nur Sarısoy, Ramazan Ayında sağlıklı beslenmeyi ve yapılması gerekenleri anlattı.
2. hafta ise İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Doktor Kenan Evren Öztop “Ramazan Ayının Tansiyon ve Şeker Hastalarına Etkileri’’ hakkında önemli bilgiler paylaştı.
İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Kenan Evren Öztop 31 Mayıs Cuma günü katılımcılara “’Ramazan Ayının Tansiyon ve Şeker Hastalarına Etkileri” konusunda ikinci bilgilendirme programını da gerçekleştirecek.
Yorumlar
Yorum yapmak için, isterseniz giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *