İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Yaşam Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün OSM’de ‘Benliğin Sınırlarını’ Anlatacak

Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün OSM’de ‘Benliğin Sınırlarını’ Anlatacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Kültür Takvimi kapsamında Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün'ün "Özgür Ben, Hareket ve Eylemlilik" konferansına ev sahipliği yapacak. Konferansta özgürlük, benlik, ve eylemlilik konuları ele alınacak. Tüm kültür ve sanat dostları davetli.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Kültür Takvimi kapsamında Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, benliğin sınırlarını ve anlamını 14 Şubat Cuma günü 19.00’da OSM’de gerçekleştirilecek “Özgür Ben, Hareket ve Eylemlilik” konferansında konuşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın yayınladığı Şubat Kültür Takvimi, birbirinden keyifli ve bilgilendirici programlarla devam ediyor.

Özgürlük ve benliğin sırları

Takvim, OSM’de 14 Şubat Cuma günü 19.00’da başlayacak olan “Özgür Ben, Hareket ve Eylemlilik” isimli konferansla sürecek. 

Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, bu konferansta dini düşünceden hareketle özgürlük ve benliğin anlamı ile sırlarını konuşacak.

Tüm kültür ve sanat dostlarını bekliyoruz

Yapılan açıklamada, “Şubat Kültür Sanat Etkinliklerimiz 14 Şubat Cuma günü Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün’ün konuşmacı olarak katılacağı ‘Özgür Ben, Hareket ve Eylemlilik’ isimli konferansla devam edecek. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek konferansa tüm kültür sanat dostlarını davet ederiz” denildi.

Neler konuşulacak?

Konferansta, felsefi ve dini düşünceden hareketle özgürlük ve benliğin anlamı ve sınırları; özgür bireyin eylemlerinin mahiyeti konularında değerlendirmelerde bulunulacak.

Geçmişten bugüne temel bir problem olarak özgürlük konusunun ele alınacağı konferansta, çağdaş değerler etrafından özgürlük meselesinin nasıl anlaşılabileceği sorusuna da yanıt aranacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *