İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yaman Ailesi’nde Düğün Heyecanı

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte düğün cemiyetleri de hız kazanmaya başladı.

SAKARYA

Sakaryanın tanınmış okul müdürlerinden İsmail Yaman’ın oğlu Emre haftasonu yapılacak düğün töreniyle dünyaevine girecek.

İstanbul’da özel sektörde muhasebe müdürlüğü yapan Selin Cörüt ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Gençlik Lideri olarak görev yapan amatör futbolcularımızdan Emre Yaman’ın düğün töreni 14 Nisan Cumartesi akşamı Şaheser Düğün salonunda yapılacak.

Damadın Ailesi Fatma-İsmail Yaman çifti ile gelinin ailesi Birgül-Uğur Cörüt çifti çocuklarının ilk mürüvveti nedeniyle dostlarını en güzel şekilde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyorlar.

Yaman ve Cörüt Ailelerini akraba yapacak düğün cemiyetlerinin ilki gelinin yaşadığı İstanbul’da 12 Nisan Perşembe akşamı Büyükçekmece’deki Orkide Düğün salonunda yapılacak.

Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarından olan 30 yıllık eğitim yöneticisi İsmail Yaman ve eşi Fatma Yaman çocuklarının ilk düğünlerini yapacak olmanın büyük heyecanını yaşarken, halen Fatih İlkokulu Müdürlüğünü yürüten İsmail Yaman tüm sevenlerini ve özellikle de Arifiye mezunu arkadaşlarını bu mutlu gününe davet ediyor.