İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bitki bazlı organik sertifikalı güneş koruyucu; ZAO BB Cream

Dünyanın ve Türkiye’nin 8 sertifikalı tek organik sağlıklı ve güvenilir makyaj markası Fransız ZAO, makyaj ve temizleme gruplarından oluşan geniş ürün yelpazesine son olarak BB Cream, keçe uçlu eyeliner, Aleo Veralı rimel ürünlerini ekledi. 5 yıldır Türkiye’de oluşturduğu birçok satış noktası ile sağlıkla güzelleşmek isteyen Türk kadınlarına en doğru seçenek olan ZAO, yelpazesindeki ürün sayısını 34’e çıkardı.

Makyajın olmazsa olmazı BB krem, ZAO kullanıcılarının da en çok tercih ettiği ürünlerden biri oldu. Güneşin zararlı ışınları UVA’dan koruyan ve doğal sertifikalı bitki kökenli bir SPF15 ile hafif bir dokuya sahip olan ZAO BB Cream, mükemmel ve doğal ciltler için hafif bir kaplama sunuyor. Hafif, orta ve tan olmak üzere 3 farklı rengi bulunan BB Cream, nemlendirip pürüzsüzleştirdiği gibi mükemmel ışıltısı ile cildi canlandırıyor. Tüm ZAO ürünlerinde olduğu gibi BB Cream’in de içeriğinde hayvansal kökenli maddeler, talk, sentetik koruyucu ve parabenler bulunmuyor.

İçeriğinde karanja yağı ve toksik olmayan mikronize gümüş var

Güneşin zararlı etkileri sadece yazın değil kışın da cildimizin düşmanı. Bu nedenle cildin yaşlanmasına ve cilt kanserine zemin oluşturan güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı yaz-kış korunmak, zarar vermeden cildi onarmak gerekiyor.

Korumakla kalmayıp doğal içeriği ile cildinizi ekstra besleyecek olan ZAO BB Cream, nanopartiküller veya ham sentetik yerine içeriğindeki karanja yağı ve toksik olmayan mikronize gümüş ile güneşe karşı doğal koruma da sağlıyor. BB Cream, cildin yaşlanmasına ve cilt kanserlerini hızlandırabilecek UVB ve UVA ışınlarına karşı dengeli ve güçlü bir koruma imkanı sunuyor.

Dermatologlar tarafından test edildi

Hassas ve sivilce eğilimli ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun olanZAO BB Cream, hidrasyon açısından dermatologlar tarafından test edilerek tam not aldı. Dermatologlar ZAO BB Cream’i, içeriğindeki fucogel, pheohydrane, AQUAXYL ve Organik Bambu Ekstresi ile ‘cilt bakım makyajı’ olarak tanımladı.

ZAO BB Cream’in içeriğindeki aktif Fucogel maddesi, cildi anında yeniden yapılandırır ve yaşlanma karşıtı özelliklerle yatıştırır ve nemlendirir. Cildinizi yumuşak ve esnek hissettirir.

İçeriğindeki deniz kompleksi Pheohydrane; cildi anında nemlendirmek ve su kaybını önlemek için idealdir. Stratum korneumun hidrasyonunu sağlayan doğal nemlendirici faktör ile zenginleştirilen içeriği; amino asitler ve remineralize edici bir deniz suyu konsantresi ile mikro alg özünü birleştirerek, cildi korur ve yoğun şekilde nemlendirir.

Cilt hidrasyonunun temel bir bileşeni olan ZAO BB Cream’in içindeki AQUAXYL maddesi ise, cildin hidrasyonunda yer alan tüm faktörleri güçlendirir ve cildin nemli görünmesini sağlar.

ZAO BB Cream’in içindeki bir diğer önemli madde olan Organik Bambu Ekstresi ise yüzde 25’teki yüksek konsantrasyonu, ZAO’nun yıldız bileşeni olan bambudaki yüksek silika konsantrasyonunu artırmak için kullanılır. Silika, kolajen ve elastin liflerinin oluşumunu uyarır, bu da form seviyesini, esnekliği ve nem seviyelerinin tutulmasını kolaylaştırır.


KUTU

ZAO’NUN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİ

* İçeriğindeki Bambu kök tozu, Bambu sıvı hidrosol, Bambu rizom yağı bulunmasına itafen, gövde malzemesinin bambu ağacından yapılmış olması ve doğal pamuk kesecikler içinde sunulması

Yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullanılan ürünlerin bittikten sonra yedeğiyle değiştirilebilmesi

* Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermemesi

*Derinin onarımına yardımcı olan organik silis ihtiva etmesi nedeniyle özellikle hassas veya atopik bir cilde sahip olan ve cilt problemi yaşayanların bile gece makyajını temizlemeden uyuyabilmesi


Kutu

ZAO Organik’in güvenilirliğini ispatlayan uluslararası sertifikaları:

Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir madde içermeyen ZAO Organik makyaj ürünleri, kalitesi ve güvenilirliğini şu sertifikalarla ispatlıyor:

1. 100% NATUREL: ZAO ürünleri hiçbir kimyasal ve insan yapımı madde içermiyor. ZAO, ürün içeriklerinin doğal maddelerden oluştuğunu EcoCert ve Cosmebio ile sertifikalandırıyor.

2. ECOCERT: Uluslararası organik sertifikalar sağlayan en önemli organizasyon olan EcoCert’in sertifikası ile ZAO, ürünlerinin en az %95 bitkisel ve doğal madde içerdiğini kanıtlıyor.

3. COSMEBIO: Etiği olan kozmetik ürünlerin özelliklerini belirlemek için kurulmuş bağımsız bir kuruluş olan Cosmebio’nun günümüzde 200’den fazla üyesi ve 4000’den fazla sertifikalı ürünü var. Çevre dostu, organik ve doğal ürün arayan tüketiciye rehber bir kurum olan Cosmebio’nun sertifikasına sahip olan ZAO, doğal maddeler veya doğal kökenli maddeler içerdiğini; PEG, GDO, silikon, parafin, parabenler veya fenoksietanol gibi sentetik koruyucular, sentetik kokular, renklendiriciler, petrokimya türevleri kullanmadığını belgelemiş oluyor.

4. VEGAN: Vegan sertifikası, vegan yaşam biçimini destekleyen sivil toplum kuruluşu The Vegan Society yetkililerince veriliyor. ZAO aldığı Vegan sertifikasıyla içeriğinde hayvanlardan elde edilen hiçbir ürün kullanılmadığını belgeliyor.

5. CRUELTY FREE: Cruelty Free sertifikası ürünün test aşamasında hayvanlar üzerinde denenmediğini kanıtlar. Ürünlerin test edilme sürecinde hayvanlar üzerinde acı verici ve öldürücü deney yapan firmaları tespit eden dünyaca ünlü hayvanları koruma örgütü PETA (Hayvanlar İçin Ahlaklı Yaklaşım) ile ortak çalışır. ZAO, Cruelty Free sertifikasıyla test sürecinde hayvanlarla deney yapmadığını ispatlıyor.

6. REFILLABLE: ZAO ürünlerimizin %90’ı doldurulabilir olmasından dolayı dünyamızın daha az kirlenmesine katkıda bulunuyor. Doldurma sistemi sayesinde ekonomik, sürdürülebilir ve dayanıklı hale gelen ZAO Organik ürünleri, maliyeti ve paketleme işlemlerini de azalmasına neden oluyor.

7. GLUTEN FREE: ZAO Organik ürünleri, gluten içermemesi sayesinde çölyak hastalarının da tercihi oluyor. Gıda, ilaç ve kozmetik sektöründe kıvam artırıcı, nem tutucu, yapıştırıcı ve raf ömrünü uzatıcı özelliği olan gluten içermeyen ZAO, ürünlerinin çölyak hastaları tarafından rahatça kullanımını sertifikasıyla kanıtlıyor.

8. THE CAMPAIGN FOR SAFE COSMETICS: Laboratuvarında testler yapan ABD’li bağımsız bir kuruluş olan Campaign for Safe Cosmetics’ten güvenilirlik sertifikası alan ZAO Organik, kansere neden olan zararlı ve zehirli kimyasallar içermediğini bu sertifika ile belgeliyor.