İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Yaşam Kartepe’nin Satış Kabinleri Ücretsiz Kiralanıyor

Kartepe’nin Satış Kabinleri Ücretsiz Kiralanıyor

Kartepe'de kadınların kendi ürettiği el emeği ürünleri satışa sundukları Maşukiye ve Eşme’deki El Emeği Göz Nuru Satış kabinleri ücretsiz kiraya veriliyor.

KOCAELİ - Kartepe
Kartepe Belediyesi’nin Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nda (KARMEK) eğitim gören kadınlar başta olmak üzere, eşi çalışamayacak durumda olan veya ekonomik zorluk yaşayan hanımların kendi ürettiği el emeğini ürünleri satışa sunabilecekleri satış kabinleri yoğun ilgi görüyor.

Kartepe’de Başkan Üzülmez’in kadınlara yönelik hizmetler çerçevesinde hayata geçirilen sosyal yardım projeleri arasında yer alan El Emeği Göz Nuru Satış Kabinleri ilk etapta Maşukiye ve Eşme Mahalleleri’nde hizmete sunuldu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren satış kabinleri 15 gün süre ile ücretsiz kiralama hakkıyla ilçe halkı ile buluşturuluyor. Satış kabini kiralamak isteyen vatandaşlar, belediyenin 353 38 69 numaralı telefonundan ayrıntılı bilgi alarak başvuruda bulunabilirler

Maşukiye ve Eşme sahilinde kadınların el emeği ürünlerinin satışını yapacağı ahşap satış kabinlerini ilçe genelinde yaygınlaştırma hedefinde olduğunu belirten Başkan Üzülmez, Üzülmez, “El emeği göz nuru ürünlerinin satışını yaparak ev ekonomilerine katkı sağlayacak hanım kardeşlerimize ekonomik fırsat yaratmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çalışarak, üreterek, alın teri ile evine 1 ekmek alabilen kadınlarımız daha özgüvenli ve mutlu yaşayacaklardır.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *