İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sapanca’da Çocuklar Çok Mutlu

Sapanca Belediyesi sinema kültürünü yaşatmak amacıyla çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor. 

SAKARYA – Sapanca

Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin önerisi ile düzenlenen ve çocuk sinema gösterimleri bu ayda devam ediyor. Programda çocuklar, film izleme fırsatı buluyor bu sayede sosyalleşiyor. Etkinliğe katılan çocuklar ve veliler memnuniyetlerini dile getirerek Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkürlerini dile getirdiler.

Hem çocuklarımız hem de anne ve babalarımız mutlu  

Sinemanın önemine dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Belediye olarak çocuklarımızı sinema ile buluşturuyoruz. Bu noktada aldığımız olumlu tepkiler bizleri daha da mutlu ediyor. Belediye olarak çocukları önemseyerek fikirlerine değer veriyoruz. Çocuklarımız sosyalleşirken değerli olduklarını hissetmeleri için çalışıyoruz.  Bu gün sinema gösterimine gelirken anne ve babalar da çocuklarıyla vakit geçirme imkânı buldular. Bu gibi etkinliklerimizde hem çocuklarımızın hem de anne ve babalarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri memnun etmektedir” ifadelerini kullandı.

Programa katılan veliler Başkan Yılmazer’e teşekkür ederken, bu gibi sosyal faaliyetlerin Sapanca İlçesine yakıştığını her geçen gün etkinliklerin artmasından memnun olduklarını ve ileriki süreçte Başkan Yılmazer’in sosyal alanda daha kaliteli hizmetler vereceğine inandıklarını ifade ettiler.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından koordine edilen Çocuk Sinema gösterimi yarında devam edecek. Program öncesi çocuklara su ve gofret ikram edildi.